Osijek
HEP TOPLINARSTVO - POGON OSIJEK POZIVA POTROŠAČE:

Pripremite uvjete za tople radijatore!
Objavljeno 14. rujna, 2017.

Svjež(ij)a jutra, ali i obavijesti HEP-Toplinarstva - Pogona Osijek o obvezi dostave potpisanih i ovjerenih obrazaca u kojima je navedeno da su unutarnje instalacije u zgradi napunjene i odzračene te da je sustav spreman za grijanje, podsjetnik su da od danas (petak) počinje razdoblje spremnosti za početak nove sezone grijanja.

Kada se za to ostvare vremenski uvjeti - niže jutarnje i večernje temperature - prvo će se uključiti sustavi grijanja primarnih skupina korisnika - vrtića, škola, zdravstvenih ustanova, a potom i svih ostalih.

U Osijeku je ukupno 12.000 korisnika spojenih na toplinski sustav. Iz osječkog HEP-Toplinarstva preciziraju kako tijekom jedne ogrjevne sezone kupcima spojenima na vrelovodnu mrežu i blokovske kotlovnice isporuče do 188.000 MWh toplinske energije.

Nova ogrjevna sezona (2017./2018.) vjerojatno će ostati zabilježena u povijesti osječkog toplinarstva. Naime, očekuje se puštanje u rad nove bioelektrane-toplane (BE-TO Osijek), koja će u cijelosti na sebe preuzeti ulogu proizvođača toplinske energije (i pare) za stanare i poslovne korisnike. D.Ku.

12

tisuća korisnika spojeno je na HEP-Toplinarstvo - Pogon Osijek

Očekuje se puštanje u rad nove bioelektrane-toplane (BE-TO Osijek)

Možda ste propustili...

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike