Tehno
MOTOROLA

Najnovije u području inovacija
Objavljeno 15. rujna, 2017.

Nova četvrta generacija Moto X nudi jedinstveno intuitivno korisničko iskustvo s pametnijim softverom, najnovijom tehnologijom fotoaparata i prekrasnim dizajnom, a Moto Z obitelj i kompatibilni Moto Mods nastavljaju rasti s uvođenjem Moto Z Force Edition i 360 Camera Moto Moda - nudeći još više mogućnosti potrošačima.

Moto X dolazi s pametnijom kamerom koja donosi više od pukog snimanja fotografija. Nova značajka Landmark Detection1 na Moto X čini kameru vašim prozorom u svijet, od skeniranja posjetnice do animiranja selfija s pomoću značajke Face Filters.

Kombinirane mogućnosti dvostrukih 12 MP i 8 MP stražnjih kamera i napredni softver s dvostrukom tehnologijom Autofocus Pixel stvaraju fotografije profesionalne kvalitete, a 16 MP prednja kamera s prilagodljivim načinom slabog osvjetljenja i novom značajkom Panoramic Selfie pruža širu pozadinu koja selfije podiže na novu razinu.

Opremljen snažnim performansama, Moto X pokreće baterija od 3000 mAh. Zaštićen je vodootpornim dizajnom s IP68 oznakom - pružajući zaštitu od slučajnih prolijevanja, prskanja, pa čak i lokvica. Dolazi sa stražnjim 3D oblikovanim dizajnom, anodiziranog aluminijskog okvira i Corning Gorilla staklom koje štiti prednji i stražnji dio od ogrebotina, što ga čini čvrstim i lijepim uređajem.

S 5,5-inčnim Quad HD AMOLED zaslonom koji zajamčeno neće napuknuti ili se razbiti, tanak i uglačani dizajn novog Moto Z ojačan je snagom aluminija serije 7000. Moto X4 bit će dostupan od rujna po cijeni od 439 eura.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike