Novosti
UPOZORENJE KUPCIMA

Ne nasjedajte na lažne kupone Bipe, Konzuma i Lidla
Objavljeno 14. rujna, 2017.

Lažni kuponi za domaće trgovačke lance Konzum i Bipa šire se Facebookom, Twitterom i WhatsAppom te pokušavaju korisnike navući na klikanje na poveznicu koja bi trebala voditi prema bonu od 600 odnosno 1000 kuna.

Kako su ubrzo reagirali iz Konzuma i Bipe, riječ je najvjerovatnije o prijevari koja nema veze s njima.

“Dragi kupci, na društvenim mrežama (Facebook, Twitter) i aplikacijama za komunikaciju (WhatsApp) pojavila se informacija o kuponu za nagradnu igru koja nije organizirana od strane Konzuma. Savjetujemo vam da NIKAKO NE OTVARATE navedenu poveznicu. Hvala na razumijevanju”, stoji u priopćenju Konzuma.

Iz Bipe su također poručili kako su primijetili da internetom kruže kuponi za osvajanje do 1000 kuna. “Istina je da slavimo deset godina, ali NE DIJELIMO KUPONE putem interneta”, poručili su iz Bipe.

U Međuvrenu se oglasio i Lidl koji je također obavijestio kupce da kuponi od 1000 kuna nemaju veze s njima. “Dragi kupci, zaprimili smo veliki broj vaših upita u vezi s kuponima koji se “dijele” preko društvenih mreža. Želimo vas informirati da se radi o lažnim kuponima pa vas stoga molimo da ne nasjedate na prijevare”, stoji na web-stranici Lidla.V.T.

Možda ste propustili...

RELATIVNI POBJEDNIK IZBORA

U Osijeku HDZ-u uvjerljiva pobjeda

52 POSTO OBRAĐENIH BIRAČKIH MJESTA

HDZ osvaja 63, Rijeke pravde 42 mandata