Dome slatki dome
OD 14. DO 17. RUJNA U ZAGREBU

“InDizajn - festival modernog doma”
Objavljeno 14. rujna, 2017.

Danas u 11 sati svečano se otvara drugo izdanje velikog sajma interijera! Jedna od najutjecajnijih i najinspirativnijih dizajnerica interijera Mirjana Mikulec u suradnji s RTL-om drugi put organizira “InDizajn – festival modernog doma” te poziva da im se pridružite i zakoračite u kreativni svijet interijera, gdje vas očekuju mnoge inovacije i bogata ponuda izlagača.

Od 14. do 17. rujna Arena Zagreb postaje mjesto svakog ljubitelja uređenja interijera. Brojni su razlozi zašto posjetiti ovogodišnji “InDizajn – festival modernog doma”. U čak četiri dana, na 5000 m2 izložbenog prostora, okupit će se više od 70 izlagača iz područja opremanja doma, od proizvođača i trgovaca za opremanje interijera do renomiranih stručnjaka i arhitekata. Uz već etablirana imena, sajmu će nazočiti mladi umjetnici te hrvatski produkt-dizajneri. Osim same izložbe sajam donosi i niz predavanja uglednih inozemnih te domaćih arhitekata.

“Jako sam uzbuđena, ove godine sajam je veći u svakom smislu - okupili smo još veći broj izlagača s najrazličitijim asortimanom, brojne vrijedne nagrade i doveli niz uglednih inozemnih predavača. Sigurna sam da će svatko pronaći nešto za sebe i nadam se što većem broju posjetitelja”, kazala je Mikulec, koja očekuje da taj broj prijeđe 20.000.

Posjetitelji će na sajmu imati priliku pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije te mnoge zanimljive detalje. Ako do sada niste pronašli razlog za dolazak, onda će vas zasigurno privući brojni festivalski popusti, kao i nagradna igra s bogatim fondom nagrada. Najsretniji posjetitelj osvojit će opremanje jedne prostorije u vrijednosti od 50.000 kuna pod pokroviteljstvom Erste banke.

Organizatori su pripremili mnoga iznenađenja i zanimljivu ponudu, koju ne smijete propustiti. J.Kn.

U čak četiri dana, na 5000 m2 izložbenog prostora, okupit će se više od 70 izlagača iz područja opremanja doma

Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

Najčitanije iz rubrike