Mozaik
ORIGINALNA PROSIDBA U VINKOVCIMA

Uz pomoć magične vreće izvukao prsten za Nikolinu
Objavljeno 13. rujna, 2017.

U gradu na Bosutu dogodila se nesvakidašnja prosidba koja je popraćena pljeskom okupljenih. Dragan Zagorac (29) iz Andrijaševca pripremio je savršenu prosidbu za svoju sedam godina mlađu djevojku Nikolinu Posavčić, i to u dogovoru s vinkovačkim mađioničarem Magic Dodo.

Dragan i Nikolina krenuli su na večeru s prijateljima i odlučili prošetati gradom, te su ugledali mađioničara u centru grada gdje se okupio veliki broj djece kako to uvijek bude na mađioničarskim trikovima u Vinkovcima i odlučili pogledati jedan dio programa.

Magic Dodo u jednom trenutku pozvao je Dragana iz publike za pomoć oko jednog trik, a potom i Nikolinu. Dragan je tijekom trika iz magične vreće izvukao traku, a na kraju trake bila je privezana kutijica s prstenom. Dragan je kleknuo pred Nikolinu, koja je bila jako uzbuđena i nije se premišljala niti sekunde , nego je samo rekla je "da" na oduševljenje svih nazočnih na mađioničarskom showu. Dragan Zagorac je policajac, a Nikolina Posavčić medicinska sestra i obje žive u Andrijaševcima, a ova orginalna prosidba ostat će im uspomena za cijeli život.M.Kokaj

 

Rekla je DA!!! ??????

Posted by Dragan Zagorac on Sunday, September 10, 2017
Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike