Mozaik
ORIGINALNA PROSIDBA U VINKOVCIMA

Uz pomoć magične vreće izvukao prsten za Nikolinu
Objavljeno 13. rujna, 2017.

U gradu na Bosutu dogodila se nesvakidašnja prosidba koja je popraćena pljeskom okupljenih. Dragan Zagorac (29) iz Andrijaševca pripremio je savršenu prosidbu za svoju sedam godina mlađu djevojku Nikolinu Posavčić, i to u dogovoru s vinkovačkim mađioničarem Magic Dodo.

Dragan i Nikolina krenuli su na večeru s prijateljima i odlučili prošetati gradom, te su ugledali mađioničara u centru grada gdje se okupio veliki broj djece kako to uvijek bude na mađioničarskim trikovima u Vinkovcima i odlučili pogledati jedan dio programa.

Magic Dodo u jednom trenutku pozvao je Dragana iz publike za pomoć oko jednog trik, a potom i Nikolinu. Dragan je tijekom trika iz magične vreće izvukao traku, a na kraju trake bila je privezana kutijica s prstenom. Dragan je kleknuo pred Nikolinu, koja je bila jako uzbuđena i nije se premišljala niti sekunde , nego je samo rekla je "da" na oduševljenje svih nazočnih na mađioničarskom showu. Dragan Zagorac je policajac, a Nikolina Posavčić medicinska sestra i obje žive u Andrijaševcima, a ova orginalna prosidba ostat će im uspomena za cijeli život.M.Kokaj

 

Rekla je DA!!! ??????

Posted by Dragan Zagorac on Sunday, September 10, 2017
Možda ste propustili...

KRALJEVSKO VJENČANJE

Vjenčali se Harry i Meghan

U ORGANIZACIJI UDRUGE PAUK ORAHOVICA

Sajam i revija nakita ArsOr 2018.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AUGUSTE - SVE POPULARNIJI ŽENSKI DUO

Uživamo u glazbi jer
radimo ono što volimo

2

POŽURITE IH KUPITI

INmusic 2018.: Prodano
je više od 90 % ulaznica

3

MORGAN FREEMAN

Ispričao se žrtvama