Crna kronika
NESREĆA KOD GLAVNE POŠTE

Skrivio sudar, dodao gas, pa pobjegao
Objavljeno 13. rujna, 2017.

OSIJEK - Brojni Osječani koji su se u ponedjeljak oko 15.45 sati zatekli na raskrižju Europske avenije i Ulice Alojzija Stepinca, svjedočili su neobičnoj prometnoj nesreći, u kojoj je vozač koji je skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom - pobjegao.

- Očevidom djelatnika PU osječko-baranjske utvrđeno je da je do nesreće došlo jer je 51-godišnji vozač automobila osječkih registracija, dolaskom do raskrižja nije držao potreban razmak između drugog vozila, pa je prednjim lijevim dijelom svog vozila udario u zadnji desni dio vozila, također osječkih registracija kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Nakon nesreće, vozač koji je izazvao nesreću otišao je, a da s vozačicom nije popunio i potpisao Europsko izviješće o prometnoj nesreći, ili na drugi način razmijenio svoje osobne podatke, kao ni o vozilu s kojim je izazvao prometnu nesreću. I dalje se provode izvidi u vezi s ovom prometnom nesrećom - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Od vozačice Renaulta Kangoo doznajemo kako se vozila Europskom avenijom kada je kod raskrižja sa Stepinčevom usporila kako bi vozilo ispred nje skrenulo udesno, u Stepinčevu ulicu. U tom se trenutku u stražnji dio njezinog automobila zabio Ford karavan koji se kretao iza Kangooa. “Nakon udarca pustila sam upravljač, no šokiralo me što je vozač Forda, pokušavajući se odvojiti, još jednom udario u Kangoo. Potom se preko zelene površine i pločnika odvezao!”, rekla nam je šokirana vozačica.

Policiji nije dugo trebalo da pronađe odbjeglog vozača s obzirom na to da je na mjestu nesreće ostala registracijska pločica s njegovog Forda. Doznajemo kako vlasnik auta nije smio biti na cesti jer već ima zabranu vožnje zbog ranijeg prekršaja.S.Lacić/M.Bugarić

Možda ste propustili...

POŽAR U SREDIŠTU VINKOVACA

Pijan zapalio svoj stan, treći put

EKSPLOZIJA NA ORANICI KOD UGLJEŠA

Traktorom aktivirao ručnu bombu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana