Osijek
PROJEKT VISITUS U DALJU

Obogaćivanje turističke ponude za slijepe i slabovidne osobe
Objavljeno 12. rujna, 2017.

U daljskom je Kulturnom i znanstvenom centru “Milutin Milanković” održan sastanak s udrugama slijepih i slabovidnih, kada je predstavljen projekt VISITUS - obogaćivanje turističke ponude za slijepe i slabovidne.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Udruge slijepih i slabovidnih Osječko-baranjske županije i članovi udruge s područja općine Erdut. Taj je projekt, odobren iz prekograničnog programa Hrvatska - Srbija, Interreg IPA CBC Croatia-Serbia, ukupno vrijedan 353.048 eura. Vodeći je partner Grad Sombor, a partneri na projektu su Općina Erdut i Institut ekonomskih znanosti iz Beograda.

Sastanak s udrugama slijepih i slabovidnih jedna je od aktivnosti navedenog projekta kako bi on bio predstavljen ciljnoj skupini, ali i kako bi dobili prigodu iznijeti svoje potrebe i probleme s kojima se susreću.

Ljetos započeti projekt traje do 14. veljače 2019., a planirano je održati sastanke i s udrugama slijepih i slabovidnih u Vukovarsko-srijemskoj, Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. D. Pejić

Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

DJELATNICI VODOVODA SU NA TERENU

Nastavak ispiranja mreže hidranata

Najčitanije iz rubrike