Mozaik
HR TOP 40

Mia peti tjedan zaredom na samom vrhu
Objavljeno 12. rujna, 2017.

Peti tjedan zaredom mlada Osječanka Mia Dimšić s pjesmom “Sunce, oblak, vjetar” čvrsto drži čelnu poziciju nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40. Massimo i Mile Kekin ponovo su na broju dva i tri. Massimova pjesma “Neka ti plove brodovi” nalazi se ponovo na drugom, a Mile i “Reno 4” na trećem mjestu. Neno Belan & Fiumens s novim singlom “Zvijezda moga sna” u drugom tjednu na listi stigli su do visokog četvrtog mjesta, dok je Colonia s pjesmom “Que sera” ovaj put peta.

Novi ulaz na listu zabilježile su Učiteljice s novim singlom “Na prstima” te mlada Adrijana Baković s pjesmom “Smijem se”. Također Osječani, grupa Vigor, našli su se na visokom devetom mjestu sa svojim novim hitom “Marija”. Odmah iza njih, na desetom je mjestu ponovno Mia, sa singlom “Bezimeni” koji se na ovoj top-listi nalazi već puna 24 tjedna. Njezin duet s Lorenzom, “Sve sam znala i prije”, nalazi se na 17. mjestu.

Ovaj put na regionalnim listama nije bilo dileme “Sunce, oblak, vjetar” i Mia na prvim su mjestima u svim hrvatskim regijama od Dalmacije, Zagorja, Središnje Hrvatske, Grada Zagreba i Slavonije do Istre i Primorja. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Mia je prva na svim regionalnim listama od Dalmacije preko Zagorja i Istre do Slavonije

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana