Mozaik
KONCERT U VINKOVCIMA

Lana Jurčević
dojahala na konju
Objavljeno 11. rujna, 2017.

Drugi koncert u sklopu 52. Vinkovačkih jeseni održala je popularna Lana Jurčević, a na koncert je došla na konju Lori iz Konjičkog kluba “Eohippus” iz Vinkovaca.

Šator Vinkovačkih jeseni bio je pretijesan za sve fanove Lane Jurčević koja je posjetitelje držala u ritmu gotovo dva sata uz odličnu feštu u gradu na Bosutu. Bilo je tu puno plesa, odličnog ritma i zabava je bila zagarantirana, a Lana je bila pod dojmom nakon koncerta.

- Mogu samo reći da obožavam Vinkovce i da je opet bilo veličanstveno. Publika je pjevala cijelo vrijeme i bilo je jako lijepo na koncertu u Vinkovcima. Ova, 2017. godina je doista dobra, svake se godine događa toliko novih stvari, gradova, publike i kemije, tako da mogu reći da sam više nego zadovoljna - rekla je Lana Jurčević.

Dolazak na koncert na konju za Lanu je djelovao dosta emotivno kao i prije nekoliko godina kad je također došla na konju.

- Kad sam prije nekoliko godina došla na koncert na konju, onda sam rekla da ja u Vinkovce na koncert samo na konju dolazim. Konji su predivne životinje, pogotovo u Slavoniji ima vrhunskih konja, a oni se koriste i za terapijsko jahanje. Ove godine došla sam na konju koji se zove Lori i bilo je dosta emotivno - rekla je Lana.

Prema njezinim riječima, bilo joj je jako lijepo i rado se odaziva pozivu na dolazak na koncert u Vinkovcima jer tu ima jako puno dragih ljudi, a na bini je uz nju zapjevala i Dijana Varga iz Vinkovaca. M.Kokaj

Možda ste propustili...

POJAČANJE WORLD STAGEA

Duo Tshegue na INmusicu

NATJECANJE U PRUŽANJU PRVE POMOĆI

Pobjednici Noina arka i Pletenice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

WORLD TOP MODEL CROATIA 2018.

Petnaest finalistica u Korčuli

2

TUZLANSKA REPERICA U KLUBU OXYGENE

Sassja predstavila novi album

3

SVJETSKA PREMIJERA FILMA I. BEZINOVIĆA

Film “Lovettovi” na festivalu CPH:DOX