Mozaik
KONCERT U VINKOVCIMA

Lana Jurčević
dojahala na konju
Objavljeno 11. rujna, 2017.

Drugi koncert u sklopu 52. Vinkovačkih jeseni održala je popularna Lana Jurčević, a na koncert je došla na konju Lori iz Konjičkog kluba “Eohippus” iz Vinkovaca.

Šator Vinkovačkih jeseni bio je pretijesan za sve fanove Lane Jurčević koja je posjetitelje držala u ritmu gotovo dva sata uz odličnu feštu u gradu na Bosutu. Bilo je tu puno plesa, odličnog ritma i zabava je bila zagarantirana, a Lana je bila pod dojmom nakon koncerta.

- Mogu samo reći da obožavam Vinkovce i da je opet bilo veličanstveno. Publika je pjevala cijelo vrijeme i bilo je jako lijepo na koncertu u Vinkovcima. Ova, 2017. godina je doista dobra, svake se godine događa toliko novih stvari, gradova, publike i kemije, tako da mogu reći da sam više nego zadovoljna - rekla je Lana Jurčević.

Dolazak na koncert na konju za Lanu je djelovao dosta emotivno kao i prije nekoliko godina kad je također došla na konju.

- Kad sam prije nekoliko godina došla na koncert na konju, onda sam rekla da ja u Vinkovce na koncert samo na konju dolazim. Konji su predivne životinje, pogotovo u Slavoniji ima vrhunskih konja, a oni se koriste i za terapijsko jahanje. Ove godine došla sam na konju koji se zove Lori i bilo je dosta emotivno - rekla je Lana.

Prema njezinim riječima, bilo joj je jako lijepo i rado se odaziva pozivu na dolazak na koncert u Vinkovcima jer tu ima jako puno dragih ljudi, a na bini je uz nju zapjevala i Dijana Varga iz Vinkovaca. M.Kokaj

Možda ste propustili...

VELIKI USPJEH MLADOG DONJOGRAĐANINA

Osječanin najmlađi glavni međunarodni plesni sudac

ŠIMUN MATEŠIĆ OBJAVIO ALBUM "INVOCATION"

Mladi vibrafonist nasljednik je Boška Petrovića

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana