Mozaik
HIP-HOP NA ORIONU 9 - URBANE JESENI

Entoni Radman pobjednik u breakdanceu
Objavljeno 11. rujna, 2017.

U odličnoj organizaciji udruge HIP-HOP Original Skillz iz Osijeka i udruge HIP-HOP iz Vinkovaca održane su Urbane jeseni, odnosno HIP-HOP na Orionu 9 u okviru 52. Vinkovačkih jeseni.

Na početku smo vidjeli crtanje grafita, popularni Graffit Jam, a zid Tehnološkog parka u Vinkovcima oslikavali su: Dale, Unet, Wasko, Rebus,Skel i Niks iz HIP-HOP Osijek i Original skillaz Croatia.

Ono što je bilo svakako nesvakidašnje u Vinkovcima to je bilo crtanje 3D slike na ulici “3D Street Art”, udruge “Beton Fest” iz Sarajeva, a radio se 3D Orionski kalendar zajedno s grbom Grada Vinkovaca na koji se može popeti i slikati se.

Kad su grafiti bili gotovi, sve je bilo spremno za veliko natjecanje u breakdanceu, gdje je nastupilo osam odraslih i troje djece.

Samo natjecanje HIP-HOP na Orionu 9 bilo je nešto posebno, nastupili su natjecatelji iz Srbije, Hrvatske i Mađarske, a prvo mjesto osvojio je Entoni Radman (Dirty Entoni) iz Velike Gorice, drugi je bio Luka Kelava (Kellls) iz Đakova, dok je treći bio Nemanja Latinčić (Keka) iz Beograda.

- Bilo je dosta zahtjevno jer je bilo mnogo krugova, no sistem je pokazao koliko je tko spreman za duže vrijeme i da se pokaže tko koliko zna. Konkurencija je bila dosta jaka jer smo imali odlične natjecatelje iz Srbije i Mađarske, no znao sam da mogu otići daleko ako uđem maksimalno od samog početka - rekao je Entoni Radman, pobjednik međunarodnog natjecanja u breakdanceu.

Na kraju Urbanih jeseni održan je Elektronski party Vinkovačkih jeseni koji je okupio veliki broj poklonika ove vrste glazbe.M. Kokaj

Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike