Mozaik
HIP-HOP NA ORIONU 9 - URBANE JESENI

Entoni Radman pobjednik u breakdanceu
Objavljeno 11. rujna, 2017.

U odličnoj organizaciji udruge HIP-HOP Original Skillz iz Osijeka i udruge HIP-HOP iz Vinkovaca održane su Urbane jeseni, odnosno HIP-HOP na Orionu 9 u okviru 52. Vinkovačkih jeseni.

Na početku smo vidjeli crtanje grafita, popularni Graffit Jam, a zid Tehnološkog parka u Vinkovcima oslikavali su: Dale, Unet, Wasko, Rebus,Skel i Niks iz HIP-HOP Osijek i Original skillaz Croatia.

Ono što je bilo svakako nesvakidašnje u Vinkovcima to je bilo crtanje 3D slike na ulici “3D Street Art”, udruge “Beton Fest” iz Sarajeva, a radio se 3D Orionski kalendar zajedno s grbom Grada Vinkovaca na koji se može popeti i slikati se.

Kad su grafiti bili gotovi, sve je bilo spremno za veliko natjecanje u breakdanceu, gdje je nastupilo osam odraslih i troje djece.

Samo natjecanje HIP-HOP na Orionu 9 bilo je nešto posebno, nastupili su natjecatelji iz Srbije, Hrvatske i Mađarske, a prvo mjesto osvojio je Entoni Radman (Dirty Entoni) iz Velike Gorice, drugi je bio Luka Kelava (Kellls) iz Đakova, dok je treći bio Nemanja Latinčić (Keka) iz Beograda.

- Bilo je dosta zahtjevno jer je bilo mnogo krugova, no sistem je pokazao koliko je tko spreman za duže vrijeme i da se pokaže tko koliko zna. Konkurencija je bila dosta jaka jer smo imali odlične natjecatelje iz Srbije i Mađarske, no znao sam da mogu otići daleko ako uđem maksimalno od samog početka - rekao je Entoni Radman, pobjednik međunarodnog natjecanja u breakdanceu.

Na kraju Urbanih jeseni održan je Elektronski party Vinkovačkih jeseni koji je okupio veliki broj poklonika ove vrste glazbe.M. Kokaj

Možda ste propustili...

ILOČKI REPER SA ZAGREBAČKOM ADRESOM

Dante objavio singl "Šta se radi"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana