Mozaik
U SKLOPU 52. VINKOVAČKIH JESENI

Grašo rasplesao i raspjevao goste
Objavljeno 10. rujna, 2017.

U sklopu 52. Vinkovačkih jeseni u prepunom šatoru koncert je održao Petar Grašo i svojim nastupom raspjevao i rasplesao posjetitelje u Vinkovcima.

Na koncertu je bilo svih generacija, koje su u dvosatnom koncertu pjevale sve njegove hitove, a nakon koncerta Grašo je, između ostalog, rekao:

- Na koncertu u Vinkovcima bilo je veličanstveno, Vinkovci i ova cijela regija pokazali su još jednom da imaju veliko srce. Toliko smo daleko od svojeg mjesta, a u Vinkovcima smo se osjećali kao da smo radili koncert u svom gradu, za svoje. Transfer energije bio je toliko jak da smo ja i bend uživali. Ovo je bio presjek svih mojih hitova iz dvadestogodišnje karijere, a posebno raduje da su na koncertu bile sve mlade generacije. Kad se dogodi to da ti muzika prijeđe s generaciju na generaciju i onda na treću generaciju, onda si siguran da ćeš još dugo biti živ među glazbenicima. To je privilegij rijetkih iz moje generacije, a ja sam stvarno sretan zbog toga - rekao je Petar Grašo.

Prema riječima Petra Graše, ova je godina bila dosta uspješna i sve je usmjereno na veliki obljetnički koncert u Areni Zagreb 25. studenoga, kada on i Narodni radio slave dvadeset godina, a očekuje veliki spektakl.M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana