Sport
RIJEKA - CIBALIA

Bartolović nema namjeru kalkulirati
Objavljeno 9. rujna, 2017.

Vezani članci

RIJEKA NEMA PRAVO NA KIKS

Gostovanje Cibalije budi lijepe uspomene

Rijeka i Cibalia danas će se sastati 54. put u prvenstvu, a ne sjećamo se kada su dvije momčadi bile tako blizu na tablici. Rijeka je trenutno na trećem mjestu. Vinkovčani su šesti, a dijeli ih samo šest bodova. Nakon tri uzastopne pobjede u Cibaliji su iskoristili prvenstvenu stanku kako bi popunili tjelesne kapacitete, a i “dopunili” igrački kadar.

- Iskoristili smo ovu pauzu da više radimo na popravljanju, koliko god je to moguće, fizičke spreme igrača, a pogotovo onih koji su propuštali treninge zbog ozljeda. Vidjet ćemo u nastavku prvenstva jesmo li postigli željeni efekt. Što se tiče priprema za Rijeku, ništa posebno nismo radili. Spremali smo se kao i za svaku drugu momčad - objasnio je Bartolović.

Ipak, Rijeka nije baš kao svaka druga momčad. To sigurno nije gostovanje u kojem su izgledi Cibalije za osvajanje bodova realni. Stoga bi bod i nastavak serije bez poraza Vinkovčana bio odličan posao na Rujevici.

- Svjesni smo itekako da je Rijeka jako moćna i očekivati nešto veliko, odnosno našu pobjedu, bilo bi preoptimistično. S druge strane, kakvi bismo mi to bili sportaši kada se u svakoj utakmici ne bismo nadali pozitivnom rezultatu, bez obzira na to protiv koga igrali. Za svaku utakmicu spremamo se ići na pobjedu, pa smo se tako spremali i za Rijeku. Znamo što nas na Rujevici čeka i mogu reći da ćemo sve učiniti da bar skupo prodamo kožu. Želimo odigrati dobru utakmicu, a onda možda i ostvarimo senzaciju.

Nakon ovoga susreta s Rijekom nogometaše Cibalije očekuju tri utakmice koje će zaredom igrati u Vinkovcima, pa se samo po sebi postavlja pitanje hoće li strateg Vinkovčana danas izostaviti neke ključne igrače i sačuvati ih za ta tri susreta, iz kojih se očekuju pozitivni rezultati i u kojima Cibalia objektivno može jurišati na tri boda.

- Ne, nećemo kalkulirati. Izvest ću najbolju momčad koju u ovom trenutku imam. Nikada ne razmišljam na taj način, da nekoga odmaram za neku drugu utakmicu. Prvenstvo je tek na početku pa za to i nema neko opravdanje - zaključio je trener Cibalije. A. Grgić

RIJEKA -  CIBALIA

Početak: subota, 17 sati

Prskalo-Brkić

Vešović - Karamarko

Punčec - Zgrablić

Župarić - Peričić

Zuta - Rubić

Mišić - Muženjak

Bradarić - Plum

Kvržić - Pervan

Gorgon - Miličević

Heber - Galić

Gavranović - Štrkalj

Stadion: stadion na Rujevici

Kapacitet: 6100

Sudac: Goran Gabrilo (Split)

Možda ste propustili...

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

POVRATAK NA STAZU NEKAD NAJBOLJEG SKIJAŠA SVIJETA

Marcel Hirscher skijat će pod nizozemskom zastavom

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

Najčitanije iz rubrike