Crna kronika
DVIJE NESREĆE NA BRODSKOM PODRUČJU

Među 8 ozlijeđenih je i četvero djece
Objavljeno 9. rujna, 2017.

Osmero ljudi, među njima i četvero djece, ozlijeđeno je u prometnim nesrećama koje su se dogodile kod Brodskog Stupnika i u Slavonskom Šamcu. Pet je osoba stradalo u prometnoj nesreći koja se zbila u petak u 6.13 sati na sjevernom kolničkom traku autoceste Bregana-Lipovac kod Brodskog Stupnika.

Očevidom je utvrđeno da je nesreću izazvao 32-godišnji bugarski državljanin koji je kombijem prešao na prometni trak za zaustavljanje vozila u nuždi, a potom i na travnatu površinu. Ondje je prednjim dijelom vozila udario u smjerokazni stupić, nakon čega je došlo do zanošenja, a potom i do višestrukog prevrtanja kombija po travnatoj površini, gdje se i kombi zaustavio na boku.

U toj nesreći teško su ozlijeđene 10-godišnja i 27-godišnja bugarska državljanka, dok su vozač, 9-godišnjak i 63-godišnji bugarski državljanin lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u bolnici u Slavonskom Brodu.

U drugoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u 17 sati u Slavonskom Šamcu 31-godišnja vozačica nije prilagodina brzinu kretanja svog automobila mokrom i skliskom kolniku od kiše. Zbog toga je izgubila nadzor nad upravljačem, prešla vozilom na travnatu površinu uz cestu te prednjim dijelom automobila udarila u prometni znak. Potom je automobilom udarila u betonski zid mosta, nakon čega se vozilo prevrnulo i zaustavilo na krovu u kanalu.

U toj prometnoj nesreći vozačica je teško ozlijeđena te je zadržana na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Lakše ozljede zadobilo je dvoje djece u dobi od 7 i 9 godina. Djeca su nakon pružene liječničke pomoći puštena kući.S.Lacić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana