Sport
NK BSK (BIJELO BRDO)

Kod kuće ne mogu dvaput uzastopno prosuti bodove?
Objavljeno 8. rujna, 2017.

Nakon što su na domaćoj premijeri samo remizirali, nogometaši BSK-a najavili su juriš na bodove u Koprivnici u trenutku kada je istoimeni domaćin zaposjeo čelo trećeligaške kolone nakon prvog kola. Nakon drugog je na pedestpostotnom učinku jer je svoj bitno popravio bjelobrdski sastav postigavši pogodak u svakom dijelu igre za konačnih 2:0. Stigavši do skora od četiri boda i trećeg mjesta s tendencijom daljnjeg uspona.

- Pobjeda u Koprivnici posve je zaslužena jer smo bili bolji protivnik, koji je kontrolirao igru. Usmjerio ju je, nedvojbeno, naš rani pogodak, nakon čega je domaćin morao preuzeti više rizika, ali nas nije mogao ozbiljnije ugroziti jer smo stekli sigurnost i podignuli samopouzdanje. Pretkraj smo te odnose potvrdili novim pogotkom te zasluženo odnijeli bodove u Bijelo Brdo - kratko je prepričao uspješnu koprivničku epizodu Marin Ištvanić.

Očekujući identičan rasplet susreta s Bjelovarom, koji je nedjeljni gost BSK-a.

- Pripremni pokazatelji sugerirali su jedno, a igra i rezultat na domaćoj premijeri s Đakovčanima nisu bili u skladu s tim. Znali smo da možemo bolje i to smo demonstrirali u Koprivnici pa ćemo na krilima toga pokušati i Bjelovarčane svladati. Uvijek neugodan protivnik, ali držimo da uzastopno pred svojim pristašama ne možemo kiksati, tako da u svlačionici vlada velik optimizam uoči toga susreta trećeg kola - najavio je polivalentni Ištvanić sljedeći susret, u kojem će zauzeti mjesto u startnoj postavi, koja je nepoznanica, jer je trener Davor Rupnik dobio na širini kadra.D.Lekšan