Ekonomija
PROŠIRENJE PRODAJNE MREŽE

Pevec otvorio prodajni centar u Slavonskom Brodu
Objavljeno 7. rujna, 2017.

Na gotovo 5500 četvornih metara tvrtka Pevec jučer je u Slavonskom Brodu otvorila 21. centar u svome prodajnom lancu. Na policama prvog hrvatskog trgovačkog lanca u segmentu ponude “sve za kuću, vrt i hobi”, a zahvaljujući partnerskim odnosima s domaćim i inozemnim dobavljačima, više je desetaka tisuća različitih artikala na svakodnevnoj ponudi stanovnicima Brodsko-posavske županije, ali i mještanima prekosavskih mjesta na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Nova radna mjesta

U novom prodajnom centru Pevec posao je dobilo gotovo 50-ak djelatnika.

- Na zadovoljstvo brojnih stanovnika Brodsko-posavske, ali i okolnih županija, sretan sam što smo otvorili prodajni centar u Slavonskom Brodu. Još sam zadovoljniji jer smo zaposlili 50-ak novih djelatnika, čime smo, vjerujem, potpomogli mnogim obiteljima i pružili im sigurno radno mjesto s redovitim primanjima. Osim toga, Pevec je kompanija koja redovito stimulira svoje zaposlenike u prodajnim centrima, i to, osim novčanim poticajima, isplatama uskrsnica, božićnica, regresa te redovitim sistematskim pregledima - napominje Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca d.d.

On je uz gotovo sve članove Uprave i Nadzornog odbora te predstavnike lokalne samouprave umjesto službenog otvorenja simbolično obišao ponudu u ovom centru.

Ovaj novi prodajni centar otvoren je na novoj adresi, Gospodarska ulica 10, bivši je to prostor Getroa i nedaleko je od starog Peveca.

- Pevec je i prije bio omiljena trgovina stanovnika ovog kraja, pa sam uvjeren da će to tako biti i dalje. No, posebno nas veseli svako novo otvoreno radno mjesto na području Brodsko-posavske županije - naglasio je Damir Mirković, zamjenik brodsko-posavskog župana.

Novi prodajni centar Pevec suvremeno je uređen i opremljen te se u njemu može pronaći gotovo sve što je potrebno za dom, vrt ili pak, hobi. Prateći nove trendove te osluškujući potrebe kupaca, ova tvrtka kontinuirano nadopunjuje asortiman novim proizvodima nastojeći pritom biti cjenovno prihvatljiva.

Akcijske cijene

Kao što je bilo i za očekivati, na dan otvorenja kupce su dočekala mnogobrojna iznenađenja, posebne akcijske cijene na više od 800 proizvoda i prigodne nagrade. U Pevecu su svakome za ostvarenu kupnju darovali prigodan poklon.

No, iz tvrtke nastavljaju dalje s razvojnim planovima. Za tjedan dana Pevec otvara još jedan prodajni centar, i to u Sisku, a slijedi i Čakovec. U travnju je otvoren Pevec u Zadru, tako da su to četiri novootvorena prodajna centra Peveca u ovoj godini.

Naposljetku, Lovrinčević je najavio kako je njihova strategija pozicionirati se u svakom gradu koji ima više od 15 tisuća stanovnika. Naravno da od širenje nije izuzeta ni Slavonija, potencijalne lokacije novih Peveca su Vukovar, Vinkovci i Požega.

Dario KUŠTRO
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana