Tehno
LOGITECH PREDSTAVLJA MIŠA MX ERGO

Za ljubitelje trackballa i one koji traže alternativu miševima
Objavljeno 8. rujna, 2017.

Nakon gotovo desetljeća otkako je predstavljen posljednji model trackball miša, novi MX ERGO dolazi s jedinstvenim podesivim zglobom, preciznim praćenjem te ga je moguće povezati s više uređaja, namijenjen je ljubiteljima trackballa i onima koji traže alternativu miševima i touchpadovima.

"Vrlo smo uzbuđeni novim trackballom. Vratio se bolji nego ikad, a ideja za ovaj inovativni trackball inspirirana je našim korisnicima koji su na razne kreativne načine dosezali željenu razinu udobnosti stavljajući razne oblike podložaka ispod miša kako bi postigli željeni kut", izjavio je Anatoliy Polyanker, brend direktor Logitecha.

MX ERGO smanjuje naprezanje mišića za 20 % u usporedbi sa standardnim mišem. Pomoću podesivog postolja možete povećati kut od 0 do 20 stupnjeva, što poboljšava držanje zgloba i pronaciju. Anatomski oblik daje potporu šaci i prstima, dok mekana guma na površini osigurava udobno i dobro prianjanje za dugotrajno korištenje. MX ERGO nudi najnoviju tehnologiju praćenja, omogućava bržu i precizniju navigaciju s mogućnošću trenutnog mijenjanja brzine i točnosti kursora za optimalnu kontrolu pritiska tipki. LED svjetlo svijetli kada je uključen precizni način rada, što daje idealnu kontrolu pomoću “kuglice za praćenje”.

MX ERGO dolazi uz punjivu bateriju koja traje do četiri mjeseca, ovisno o načinu korištenja. Ako vidite da je baterija pri kraju, potrebna je samo jedna minuta punjenja kako biste miš mogli koristili cijeli dan.

MX ERGO radi s pomoću opcija Logitech Easy-Switch i Logitech Flow koje je moguće besplatno preuzeti kao dio softvera Logitech Options, čime se korištenje na više računala podiže na novu razinu. Jednostavno prebacujte sadržaj između dva računala samo jednim mišem, kopirajte i zalijepite sadržaj, slike ili dokumente. Može se lako upariti s ostalim Logitech proizvodima iz premium segmenta, kao što je Logitech CRAFT, prva tipkovnica s okretnom tipkom, prezenter Logitech Spotlight Presentation Remote ili zvučnici Logitech MX Sound. Udruženi, ti proizvodi daju vam vrhunsko iskustvo u vašem modernom radnom prostoru.

Logitech MX ERGO očekuje se da će biti dostupan od rujna u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 849 kn.M.R.

Možda ste propustili...