Mozaik
“NE DAJ ME”

Izišao je novi singl i
videospot Gužve u 16-ercu
Objavljeno 7. rujna, 2017.

Osječki bend Gužva u 16-ercu na svom Youtube kanalu objavio je novi singl i spot kojim najavljuje novi album, koji će, kako tvrdi, biti objavljen do kraja 2017.

“Ne daj me” je pjesma koja govori o ljubavi, prijateljstvu i slobodi, dakle o onim vrijednostima na koje često zaboravimo u ovim okrutnim vremenima. Pjesma je snimljena u Sociala studios tijekom proljeća i ljeta ove godine, a producirao ju je Nenad Pejčić iz Psycho Therapy studija. Spot je autorsko djelo perspektivne Sandre Šalajić. Snimljen je u cijelosti na karting-stazi u osječkoj Portanovi.

 

 

 

Gužva u 16-ercu je preko ljeta imala osam festivalskih nastupa po regiji. Po dva puta su svirali u Hrvatskoj (Rijeka - Maturijada i Ludbreg - Idemo otok), Sloveniji (Trbovlje - Mlada olimpijada i Lendava - Tepih na paleti), BiH (Šipovo - ZET fest i Tuzla - Kaledioskop festival) i Srbiji (Bečej - Kontra fest i Novi Sad Blokstok). U predstojećem razdoblju uz rad na završetku novog albuma slavonske pankere očekuju nastupi po klubovima. Uskoro će bend na svojim stranicama objaviti raspored jesenskih koncerata. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana