Tehno
LOGITECH G PREDSTAVLJA

LIGHTSPEED bežični miš nove generacije i mehanička tipkovnica za gejmere
Objavljeno 1. rujna, 2017.

Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse bežični je miš nove generacije koji koristi novi optički senzor HERO™ i naprednu LIGHTSPEED™ bežičnu tehnologiju, a Logitech® G613 LIGHTSPEED Wireless Mechanical Gaming Keyboard nova je bežična mehanička tipkovnica visokih performansi. Dizajnirana je za gamere koji žele tipkovnicu s mehaničkim tipkama uz slobodu bežičnog gaminga. Osim toga, Logitech G predstavio je Logitech® G840 XL Gaming Mouse Pad, visokokvalitetnu podlogu.

HERO je akronim od High Efficiency Rated Optical senzora i donosi novu razinu učinkovitost pri čemu je stvoren najbolji optički senzor za bežični gaming. HERO nudi preciznost i točnost pri 12.000 DPI i 10 puta veću uštede energije od prethodne generacije senzora.

Logitech G603 pruža potpuno novo bežično iskustvo visokih performansi čak i za najzahtjevnije gamere. To je prvi gamerski miš s Logitech G HERO senzorom koji se odlikuje iznimnom točnošću i preciznošću uz osjetljivost do 12.000 DPI, te donosi više od 500 sati neprestanog igranja uz maksimalnu učinkovitost.

Tipkovnica G613 dizajnirana je za bežični svijet, koristi LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju za super brzi povratni efekt od 1ms te Bluetooth povezivost s više uređaja. Možete je koristiti do 18 mjeseci koristeći dvije AA baterije. Dolazi sa šest programibilnih G-tipki, čime su prilagođene makronaredbe unutar aplikacije na dohvat ruke. Ekskluzivni Romer-G ™ prekidači pružaju natjecateljske performanse, trajnost te kvalitetu uz nevjerojatan osjećaj klika. Prekidači Romer-G postaju aktivni na udaljenosti od 1,5 mm, što je do 25 posto brže od vodećeg konkurenta, te imaju i kraći hod tipke. Zahvaljujući smanjenoj sili potrebnoj za aktivaciju tipke, pružaju gotovo trenutnu reakciju i pomažu smanjiti umor tijekom dugog gaminga.

Očekuje se da će G603 LIGHTSPEED bežični gaming miš, G613 LIGHTSPEED bežična gaming tipkovnica i G840 podloga za miša biti dostupni u maloprodaji od kolovoza po preporučenim maloprodajnim cijenama od 629,00 kn, 1.179,00 kn i 389,00 kn.M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike