Tehno
ŠIRI SE OBITELJ

CROZ otvorio podružnicu u Nizozemskoj
Objavljeno 1. rujna, 2017.

Potaknuta izvrsnim poslovnim rezultatima na tržištima Velike Britanije i Njemačke, tvrtka CROZ je odlučila čvršće iskoračiti i na druga prestižna europska tržišta. Primarni cilj je ekspanzija na tržišta Beneluksa i Skandinavije, a otvaranje ureda u Nizozemskoj prvi je korak k tome. Podružnica je krenula u rad početkom kolovoza i vodit će je izvršni direktor Martin Stenkilde. Podrijetlom Danac, Martin ima bogato tehnološko predznanje te veliko iskustvo u izgradnji i vođenju kompleksnih prodajnih mreža u Europi i SAD-u, a imat će ključnu ulogu u samostalnom iskoraku tvrtke CROZ na tržišta sjeverne Europe.

Martin će CROZ-u donijeti iskustvo i prakse koje je stekao radeći više od deset godina na vodećim funkcijama, između ostalog, i u europskom i američkom IBM-u. Njegovo je područje ekspertize upravljanje globalnim ekspanzijama, što, između ostalog, uključuje koordinaciju međunarodnih prodajnih kanala te lokalnih partnerskih tvrtki. Martin dolazi u CROZ iz IBM-a s pozicije global channel sales leadera.

“Oduševljen sam što sam postao dio CROZ obitelji. S više od 180 konzultanata u Europi, vizionarskim vodstvom i dugom povijesti nadmašivanja očekivanja klijenata, CROZ je upravo vrsta tvrtke u kakvoj želim raditi. S fokusom na DevOps, middleware integraciju, mainframe i poslovne procese, smatram da mi CROZ savršeno odgovara, ali i da je tvrtka izrazito dobro pozicionirana za rast diljem Europe. Njihov poslovni model, koji je ukorijenjen u partnerstvu i rastu, vrlo mi je privlačan i mislim da ću mu moći pridonijeti sa svojim snagama i iskustvom. Radom u našem novom uredu u Amsterdamu radujem se povezivanju s partnerima i klijentima te proširenju CROZ mreže“, izjavio je Martin.

Direktorica prodaje tvrtke CROZ, Vedrana Miholić, također smatra da Martin može iznimno puno pomoći CROZ-u u proboju na ova zanimljiva, no ponegdje i zatvorena tržišta, ali i u razvoju poslovanja, strategije i tehnoloških odabira općenito.

Najčitanije iz rubrike