Dome slatki dome
IDEMO U ŠKOLU UZ LESNINU

Sobe za djecu i mlade na jednom mjestu
Objavljeno 31. kolovoza, 2017.

Prvi školski dani često postavljaju pitanje uređenja ili preuređenja dječje sobe, koju je potrebno urediti tako da u njoj školarci mogu ugodno i s veseljem ispunjavati svoje školske obveze. Dječja soba treba prije svega biti multifunkcionalna, jer, osim što je prostor za učenje, ona mora biti i mjesto za igru, odmor i spavanje.

S obzirom na to da se dječje sobe mijenjaju ovisno o djetetovoj dobi i njegovim afinitetima, dječja soba ujedno treba biti i fleksibilna, odnosno prilagodljiva.

Jedinstveni koncept Lesnine XXL pruža nam priliku da na jednom mjestu pronađemo sve što je potrebno za opremanje dječje sobe: krevete, krevete na kat, ormare, komode, police za knjige, radne stolove, stolice, tepihe, zavjese, svjetiljke, prekrivače i posteljine. Maštovita i praktična rješenja iz Lesnine učinit će dječju sobu posebnom, a njezina malog vlasnika potaknuti na stalno istraživanje i razvijanje kreativnosti.

Lesnina XXXL u sklopu programa za povratak u školu nudi gotove dječje sobe i one koje se izrađuju po narudžbi, u širokoj paleti boja, modernog dizajna i visoke kvalitete te mnogo dekorativnih noviteta i ideja za uređenje soba ili radnog prostora. Kreirajmo dom zajedno!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike