Sport
MEMORIJALNI TURNIR “MRAVUNAC-FEGELI”

Cibalia bolja od Hajduka i Sl. Belupa
Objavljeno 23. kolovoza, 2017.

Jučer su odigrane prve četiri utakmice u dvije skupine na tradicionalnom, 20. memorijalnom turniru “Mravunac-Fefeli” za kadete, odnosno igrače rođene 2002. godine. U dopodnevnim satima u prvom susretu prošlogodišnji pobjednik turnira, Cibalia, svladao je splitski Hajduk s rezultatom 2:0, a pogotke za Cibaliju postigli su Mario Kvesić (12.) i Igor Tomić (43.). U drugom dopodnevnom susretu Dinamo je s minimalnim rezultatom, 1:0, svladao Osijek, a jedini pogodak za Dinamo postigao je Joško Gvardiol (4.). Nakon svečanog otvaranja Cibalia je odigrala protiv Slaven Belupa. Momčad koju s klupe vodi Siniša Sesar slavila je sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Dion Drena Beljo s jedanaest metara u 22. minuti. U drugom poslijepodnevnom susretu snage su odmjerile momčadi Osijeka i Rijeke.

Danas su na rasporedu još dva susreta po skupinama, nakon kojih ćemo dobiti finaliste odnosno sudionike susreta za treće odnosno peto mjesto. Prvo će se u 16 sati na stadionu Dilja i na pomoćnom terenu stadiona Cibalije igrati susreti za peto odnosno treće mjesto, a potom 17.30 sati na glavnom terenu Cibalije bit će odigrana finalna utakmica. Nakon završetka bit će dodjela pehara momčadima i nagrade pojedincima.

Rezultati prvog dana turnira: Hajduk - Cibalia 0:2, Dinamo - Osijek - 1:0, Cibalia - Slaven Belupo 1:0, Osijek - Rijeka. Danas na rasporedu: 9 sati: Rijeka - Dinamo (pomoćni teren stadiona Cibalia); Hajduk - Slaven Belupo (Ivankovo); 16 sati: za peto mjesto (igralište Dilja); za treće mjesto (pomoćni teren stadiona Cibalije); 17.30: finale (glavni teren stadiona). A. Grgić

Najčitanije iz rubrike