Mozaik
HIT RECORDS PREDSTAVLJA NOVO LICE

Romana Lalić Pejković stiže u pravo “vrime”
Objavljeno 20. kolovoza, 2017.

Samozatajna glazbenica iznimna glasa Romana Lalić Pejković novo je ime velike obitelji Hit Recordsa. Pozornost javnosti na sebe je skrenula odličnim nastupima u televizijskom showu “The Voice”, a sada predstavlja novu pjesmu “Vrime”. Skladba iz autorskog pera Jure Stanića, koji je zaslužan za tekst i glazbu, Romanin je glazbeni adut za 20. Večeri dalmatinske šansone.

- Volim pjesme Jure Stanića jer svaka ima ono nešto posebno i iskreno, i sretna sam što je jedna napisana baš za mene. Pjesma je nastala u suradnji s aranžerom Ivanom Božičevićem i veliko mi je zadovoljstvo i čast što ću se upravo njome predstaviti na jubilarnim, 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Nadam se da će ova balada, koja priča priču o vremenu koje nam je često u životu jedini saveznik, pronaći svoj put do srca slušatelja - istaknula je Romana.

Ime Romane Lalić Pejković nije nepoznato u glazbenom svijetu. Već je u ranom djetinjstvu pohodila brojne dječje festivale i natjecanja, na kojima je nagrađivana. Pobjednica je showa “S fortunom do zvijezda”, nastupala je kao solist s makarskim Big Bendom, a već je godinama stalna članica ženske klape Fjoret, nagrađivane u Omišu. Kako zvuči “Vrime”, možete poslušati na YouTube kanalu Hit Recordsa. A. Andrejek

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

Najčitanije iz rubrike