Sport
SAMIR TOPLAK, TRENER INTERA:

Poraz u Europi Osijek sigurno neće poljuljati
Objavljeno 19. kolovoza, 2017.

U prethodnih pet kola Inter je osvojio osam bodova i samo za bod zaostaje za predstojećim suparnikom Osijekom. Zasigurno je ovaj dosadašnji rezultat momčadi Samira Toplaka donio dodatno samopouzdanje i veliko zadovoljstvo. No, trenera Intera ne može ništa “uljuljati” u zadovoljstvu.

- Rekao bih da je ovaj uspjeh više plod rasporeda koji smo imali na početku sezone, premda smo se dobro i na vrijeme ekipirali, ali smo bez obzira na ovaj uspjeh s obje noge na zemlji i realno sagledavamo stanje oko sebe. Naravno da sam zadovoljan što smo u pet kola samo jednom poraženi, a ostvarili smo i dvije pobjede i dva neodlučena rezultata. Dobra je ovo podloga za nastavak sezone - rekao je Toplak.

Zaprešićani su često u Osijeku odigrali dobru utakmicu, ali po pravilu su sitnice odlučivale o konačnom pobjedniku. Poraz Osijeka u kvalifikacijama za Europsku ligu mogao bi ići “na mlin” Zaprešićana i ovaj put im pomoći da ostvare uspjeh u Gradskom vrtu.

- Sigurno je da se nećemo osloniti na taj detalj što je Osijek izgubio utakmicu od Austrije. Ne vjerujem da će ih taj poraz poljuljati, jer imaju dovoljno kvalitetnih igrača da mogu izvršiti zamjene i opet biti jaka momčad. Skidam im kapu na tome što su sve napravili u klubu i oko kluba, a što se nas tiče, pripremamo se za to da ako nam se ukaže prilika za nešto više, bit ćemo spremni prihvatiti je - zaključio je Toplak. A. Grgić

Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

NOVI USPJEH MLADOG ČEPINČANINA

Tadić startao sedmi, završio treći

Najčitanije iz rubrike