Osijek
OPĆINA ERDUT

Produžen rok za prijavu zbrinjavanja azbestnog otpada
Objavljeno 19. kolovoza, 2017.

U okviru kvalitetnog zbrinjavanja građevinskog otpada i materijala koji sadržavaju azbest, rok za predaju obrazaca u općini Erdut produžava se do 31. kolovoza. Općinska uprava poziva da joj se do tog roka dostave popunjeni i potpisani obrasci prijave građevina u kojima se nalazi azbest.

- Vlasnici i korisnici građevina u kojima je azbest, bilo da se radi o kućama, garažama bilo o pomoćnim, poljoprivrednim i gospodarskim objektima i sličnom trebaju dostaviti podatke o lokacijama na kojima se nalaze. To se radi kako bi se napravila procjena količina, vrsta i statusa materijala za koji je izvjesno da će postati azbestni otpad. Obrasce je moguće preuzeti u prostorijama Općine ili na internetskim stranicama www.opcina-erdut.hr. Ispunjeni se obrasci mogu predati osobno u Općini Erdut, poslati poštom na adresu: 31226 Dalj, Bana Josipa Jelačića 4, faksom na broj 031/590-150 ili na e-mail adresu opcinaer@inet.hr - navode u erdutskoj općini.

Prikupljene će podatke proslijediti Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost radi planiranja sustava gospodarenja građevinskim otpadom koji sadržava azbest. D.P.

Možda ste propustili...

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

Najčitanije iz rubrike