Mozaik
MAJSTORI S MORA

Kuzma & Shaka Zulu “The Best of” izdanje
Objavljeno 19. kolovoza, 2017.

Kuzma & Shaka Zulu – doktori puknuća, majstori s mora, splitski hitmejkeri, rap/reggae/dance/italo disco legende – dobili su svoje “The Best of” izdanje! Zar je itko sumnjao? Party je loš ako se ne zavrti neki od njihovih hitova, ljeto ne počne dok ne zasvira “Lito ide mala”, a pitanje svih pitanja “Di ćemo večeras?” dobilo je svoj odgovor: “Idemo naložiti do kraja MP3, popit' pivo i skočit' u rivu!”

Uz Kuzmu & Shaku uvijek ćete biti mladi i ludi, a sad imate i ovu suludo dobru “Best of” kompilaciju kojom ćete noću buditi susjede ili biti glavni as dok iz auta trešte hitovi kao što su “Puknuta ekipa”, “Party (ruke gore)”, “U vrelim ljetnim danima” ili “Retardi sa fejsa”.

 

 

No, odvrtimo film unatrag. Kuzma & Shaka Zulu osnovani su 1993. i od tada redaju samo hitove pa je tako i ovo izdanje nešto što jednostavno morate imati. Četiri albuma u razdoblju od 16 godina – “Prva liga”, “Lito ide mala”, “Idemo na more” i “Di ćemo večeras” ustoličili su ih kao neprijeporne zabavljače čiji su nastupi iznimno dobro posjećeni i tijekom kojih publika pada u delirij.

Na ovom izdanju publika će uživati i u dva bonusa, italo mixu pjesme “Zaspala na suncu” i najnovijem singlu “Vratit ću se funku” – Kuzma & Shaka Zulu jači su nego ikad! Album “The Best of Collection” Kuzme & Shake Zulua možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa po cijeni od 49 kuna. A. Andrejek

Možda ste propustili...

ODLIČAN NASTAVAK GODINE KOJU JE ZAPOČELA NAGRADAMA

Natalie Dizdar priprema se za Zagrebački festival i veliku turneju

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike