Novosti
AGROKOR:

Rok za prijavu tražbina 11. rujna
Objavljeno 18. kolovoza, 2017.

Krajnji rok da vjerovnici Agrokora i 77 njegovih povezanih društava prijave svoje tražbine istječe 11. rujna, a tek po isteku toga roka počinje teći rok od 60 dana za objavu jedinstvenih tablica prijavljenih tražbina, priopćeno je u petak iz Agrokora, čija izvanredna uprava najavljuje da će jedinstvene tablice dostaviti Trgovačkom sudu u Zagrebu i prije isteka zakonom predviđenog roka.

U priopćenju se podsjeća da je Trgovački sud u Zagrebu u četvrtak, 17. kolovoza, donio rješenje i zaključak kojim se izvanredni povjerenik upućuje dostaviti Sudu jedinstvene tablice prijavljenih tražbina vjerovnika i tablice razlučnih i izlučnih prava.

Rješenje i zaključak doneseni su sukladno podnesku izvanredne uprave kojim je traženo produljenje roka za objavu jedinstvenih tablica utvrđenih tražbina kako bi se obuhvatile sve kompanije koje su ušle u postupak izvanredne uprave različitim rješenjima suda u ukupno četiri rješenja, navode iz Agrokora.H

PRODAJE SE VILA U MEDVEJI

Izvanredna uprava Agrokora pokrenula je postupak prodaje Ville Castello u Medveji u općini Lovran po cijeni od 7 milijuna eura bez PDV-a, procijenivši da ta nekretnina nije neophodna za poslovanje koncerna te je u petak novinarima omogućen obilazak te fotografiranje i snimanje objekata i okućnice.