Osijek
LJETOVANJE U DVORIŠTU REALKE

U subotu još jedan CraftArt i DJ Omer
Objavljeno 18. kolovoza, 2017.

“Nakon otvaranja dvorišta i prvih predstavljanja osječkoj javnosti, preživjeli smo i nekoliko toplinskih udara, dva-tri pljuska i pokoje nevrijeme, ali vrlo smo zadovoljni i zahvalni što nas je posjetio velik broj Osječana i gostiju grada. U tjednima iza nas održali smo tri vrlo popularna CraftArt dana na Ljetovanju, gdje su se uz koncerte okupljali svi ljubitelji craft piva, a održali smo i večer stand up komedije. U kolovoz smo ušli s filmskim programom, u suradnji s Kinematografima Osijek”, rekapitulira Ivan Kristijan Majić dosadašnja zbivanja u okviru Ljetovanja u dvorištu Realke.

Ta će se manifestacija u dvorištu današnje III. gimnazije u Tvrđi održavati još tri tjedna. U subotu (19. kolovoza), od 18 sati, održat će se još jedan CraftArt, ovaj put uz zabavni program DJ Omera, koji će posjetitelje zabavljati hitovima iz sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih.

“Ambijent dvorišta dodatno uređujemo, a prvi put otvaramo i dodatnu kućicu u kojoj će se osim ukusne hrane nuditi i selekcija kvalitetnih rakija i novih pića u ponudi Ljetovanja”, kaže Majić.

U nastavku, 22. kolovoza, na redu je dječji dan Vodeni svijet i crtani film “Pčelica Maja”. Kuharski je dvoboj amatera na rasporedu 25. kolovoza, a dan kasnije CraftArt i koncert. Cirkus i crtani film “Sedmi patuljak” na programu je Dječeg dana 27. kolovoza, dok će sljedeća tri dana, od 28. do 30. kolovoza, biti projekcije trilogije “Millenium”. Posljednji će se ovoljetni CraftArt i koncert održati 1. rujna, dok će Ljeto u dvorištu Realke biti zatvoreno 2. rujna Gastro dvobojem i koncertom Moonshine Alligators. I. Rab Guljaš

Najčitanije iz rubrike