Regija
NK CROATIA VELIŠKOVCI

Održan turnir Frano Zajec – Emil Ćosić
Objavljeno 19. kolovoza, 2017.

VELIŠKOVCI

U obilježavanje titule Belišće – Europski grad sporta 2017. godine, uključio se i NK Croatia Veliškovci organizacijom nogometnog turnira - 4. Memorijalni turnir Franjo Zajec – Emil Ćosić, a pozivu su se odazvali članovi NK Sokol Rakitovica, NK Gat i NK Kitišanci.

Nakon razigravanja, za treće su mjesto igrali Gačani i Kitišančani, rezultat je bio 3:0, dok su u finalu ekipe NK Croatia Veliškovci i NK Sokol Rakitovica igrali 0:0. Izvođenje jedanaesteraca (5:4) odlučilo je da su pobjednici turnira domaći nogometaši.

Veliki prijelazni pehar pobjedničkoj ekipi i male pehare za drugo i treće mjesto uručili su Janko Ćosić, sin pokojnog Emila Ćosića te predsjednik NK Croatia Nikola Vorih. Nogometašima je čestitao i Milan Zamaklar, predsjednik Zajednice športskih udruga Belišća.

Govoreći o turniru Vorih je istaknuo kako turnir organiziraju već četvrtu godinu u znak sjećanja na dvojicu preminulih članova koji su zadužili veliškovački nogometni klub. Franjo Zajec bio je dugogodišnji nogometaš i jedan od glavnih organizatora događanja u klubu, zahvaljujući kome klub uopće i postoji. Emil Ćosić bio je dugogodišnji predsjednik, nakon toga je bio oružar i jedan od onih zbog kojih se u Veliškovcima nogomet i danas igra, naglašeno je.L.A.

Možda ste propustili...

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

Najčitanije iz rubrike