Regija
PRVENSTVO HRVATSKE

Sanja Macanić na castingu
Objavljeno 19. kolovoza, 2017.

DONJI MIHOLJAC

Na Prvenstvu Hrvatske u castingu, koje se održava u nedjelju, 20. kolovoza, u Čabru, Osječko-baranjsku županiju, Zajednicu športskih ribolovnih udruga Donji Miholjac i matičnu Ribolovnu športsku udrugu Udica iz Donjeg Miholjca, u kategoriji seniorki predstavljat će Sanja Macanić. Kako doznajemo u Udici Sanja već duže vrijeme uporno vježba, iako je bilo mnogo poteškoća u nabavi kvalitetnog pribora te je izostao trening u disciplini muha skich i muha dalj.

Nakon više godina izbivanja iz ribolovnog športa Sanja se vratila svojoj ljubavi i aktivno nastupa u lovu ribe udicom na plovak. Povratak na casting budi sjećanja kada je kao kadetkinja bila prvakinja države u dva navrata i sportašica grada nekoliko uzastopnih godina.

- Želja nam je u klubu privući mlade natjecatelje u ovaj sport koji je individualan i traži odricanje i vježbu, ali i pruža mogućnost ostvarenja športskih rezultata. Nadamo se povratku casting discipline u Slavoniju. U RŠU Udica stvoreni su preduvjeti za treniranje ove discipline i u troboju i petoboju - poručili su iz Udice.

Sanja će od 31. kolovoza do 3. rujna predstavljati Hrvatsku i na Svjetskom prvenstvu u castingu, koje se za kategoriju seniora i seniorki održava u Poljskoj. L.A.

Možda ste propustili...

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

JOŠ JEDNA ŽELJA MJEŠTANA VALPOVŠTINE POSTALA JE REALNOST

Novi most preko Vučice i novo raskrižje

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

Najčitanije iz rubrike