Tehno
CANON PREDSTAVLJA SELPHY CP 1300

Elegantan novi pisač omogućuje korisnicima ispis fotografija ma gdje se nalazili
Objavljeno 18. kolovoza, 2017.

Elegantan novi pisač omogućuje korisnicima ispis fotografija ma gdje se nalazili, u udobnosti doma ili izvan njega, zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja preko Wi-Fija. SELPHY CP 1300 jednostavan je za upotrebu i korisnike inspirira da budu kreativni pri ispisu nudeći niz završnih obrada i dimenzija. Dolazi s LCD zaslonom dijagonale 8,1 cm koji se može naginjati radi lakšeg pregleda i praktičnosti.

SELPHY CP 1300 omogućuje korisnicima ispis profesionalne kvalitete u udobnosti vlastitog doma i dijeljenje omiljenih priča s obitelji i prijateljima. Uz tehnologiju ispisa Dye Sublimation SELPHY CP 1300 može ispisati do 256 nijansi svake boje, a rezultat je ukupno 16,3 milijuna mogućih boja i žive fotografije bliske stvarnosti.

Na dodir gumba možete odabrati između jednog sjajnog i triju polusjajnih završnih obrada ispisanih fotografija a da pritom ne morate mijenjati papir ni tintu. Za samo 47 sekundi korisnici mogu u rukama imati prekrasne fotografije koje kvalitetom odgovaraju onima razvijenima u fotostudiju, jer s vremenom ne blijede, a zaštićene su i od mrlja prolivene kave te otisaka prstiju.

Zahvaljujući mogućnostima povezivanja preko Wi-Fija, ispis s pomoću uređaja SELPHY CP 1300 ne može biti lakši. Bez obzira na to povezuju li se s kamere, pametnog telefona ili tableta, korisnici mogu trenutačno ispisivati ma gdje se nalazili. Praktičan SD utor znači i da korisnici mogu trenutačno ispisivati bez potrebe za prijenosom slika na neki drugi uređaj.

Lagani SELPHY CP 1300 napaja baterijski paket velikog kapaciteta da bi korisnici mogli bez brige ispisivati, a njegova mala masa znači da se može lako ubaciti u torbu i nositi na obiteljska druženja kako bi se uspomene mogle trenutačno snimati i ispisivati. Pisač SELPHY CP 1300 čini kućni ispis jednostavnim jer korisnike vode intuitivne ikone i pitanja, pa će i početnici moći dobiti maksimum. Zaslon dijagonale 8,1 cm nudi optimalnu vidljivost uz mogućnost naginjanja ako prejako svjetlo onemogući preglednost. SELPHY CP 1300 dostupan je u trima bojama – bijeloj, crnoj i ružičastoj – i njegov će se dizajn s puno stila uklopiti u interijer svakog doma.

SELPHY CP 1300 savršen je pisač za korisnike koji žele više kreativnog izbora i istovremeno optimizaciju kvalitete svojih uradaka. Uz SELPHY CP 1300 moći ćete uživati u ispisu profesionalne kvalitete s fotoaparata i pametnih telefona po povoljnoj cijeni ma gdje se nalazili i na dodir gumba.M.R.

Najčitanije iz rubrike