Sport
PONOVNO VELIKA PODRŠKA

Gradski vrt bit će opet rasprodan
Objavljeno 17. kolovoza, 2017.

Nešto više od 24 sata uoči današnjeg prvog susreta doigravanja Europske lige između Osijeka i Austrije Beč jasno je kako će Gradski vrt opet biti ispunjen. Još je prije “planula” istočna tribina, a jučer je ostalo tek nešto mjesta za rubne dijelove tribine Zapad dolje te najviše za tribinu Zapad gore. S obzirom na preostalo vrijeme više je nego izvjesno kako će ponovno, kao i protiv PSV-a, svih 15.000 ulaznica biti prodano.

I danas se mogu kupiti godišnje ulaznice, na uobičajenom mjestu na blagajni Jug, od 10 do 19 sati, kao i pojedinačne na blagajni Istok (od 10 do 20.45), Jug (od 10 do 16) te blagajni Zapad (od 16 do 20.45), kao i na prodajnim mjestima TISAKMedia te online sustava wwww.ulaznice.hr. Cijena za zapadnu tribinu iznosi 140 kuna (70 za članove Kluba), dječja je 60 (30), loža 200 (100), a VIP loža 800 (400).

Ulazi stadiona otvaraju se u 18.45 sati, te je poželjan što raniji dolazak radi izbjegavanja gužvi. Zbog sigurnosnih razloga neće biti moguće napustiti tribine na poluvremenu te se nakon toga vratiti. Na stadionu je zabranjeno točenje alkohola, no bit će osigurana osvježenja u vidu sokova i vode te dodatni toaleti. Gradski prijevoz danas će od 17 sati do 24 sata biti besplatan za sve članove Bijelo-plavog kluba pa je preporuka i da što veći broj navijača koristi usluge GPP-a, a oni koji će ipak doći osobnim automobilom moći će parkirati kod Peveca te dvorane za vjenčanja Kristal. Wilsonova ulica bit će danas zatvorena za promet od 16 sati. G.R.

KOHORTA U KORTEU NA STADION

Vrućine su malo popustile pa je navijačka Udruga Kohorta opet odlučila na susret protiv Austrije krenuti organizirano u korteu. Bijelo-plava navijačka rijeka krenut će prema Gradskom vrtu iz Tvrđe ispred prostorija Udruge (Fakultetska 2), oko 19.15 sati, a svi koji joj se žele pridružiti na početku ili na putu prema stadionu, dobro su došli. Na samom stadionu planirana je nova lijepa koreografija. D.Kl.

Možda ste propustili...