Regija
RIBOLOVNI MEMORIJAL

Prijelazni pehar slatinskom Klenu
Objavljeno 16. kolovoza, 2017.

VIROVITICA

Športsko-ribolovna udruga Klen iz Slatine osvojila je prvo mjesto i prijelazni pehar na memorijalnom ribolovnom natjecanju “Vinko Belobrk” u Virovitici. Riječ je o tradicionalnom natjecanju u lovu ribe udicom na plovak koje u povodu Dana grada Virovitice kao sjećanje na toga poginulog hrvatskog branitelja i člana udruge tradicionalno organizira virovitička ŠRU Ođenica.

Na drugo mjesto plasirala se ekipa domaćina, Ođenice iz Virovitice, a treće mjesto osvojila je ekipa Udica iz Grubišnog Polja. U pojedinačnoj konkurenciji najuspješniji ribič bio je Adrijano Idek iz pobjedničke ekipe slatinskoga Klena, drugi je bio Mario Sabolić iz ŠRU Drava Novo Virje, a treće mjesto osvojio je Vedran Blažek iz ŠRU Podravka Koprivnica.

Na natjecanju je sudjelovalo 45 ribiča u 15 ekipa iz Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije. Pehare i medalje najuspješnijim natjecateljima uručili su pročelnik gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica i predsjednik ŠRU Ođenica Dario Balog.P.Ž.

Najčitanije iz rubrike