Crna kronika
POLICIJA O PROMETNOJ NESREĆI U NOVOJ BUKOVICI

Nesreću skrivio vozač bez vozačke dozvole
Objavljeno 14. kolovoza, 2017.

NOVA BUKOVICA
U jučerašnjem broju Glasa Slavonije izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se u petak, 11. kolovoza oko 21.30 sati, dogodila u Novoj Bukovici, kada je 22–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Peugeot 206 cabrio slatinskih registracijskih oznaka Vukovarskom ulicom smjerom zapad-istok. Slatinska policija, koja je obavila očevid nesreće, utvrdila je uzrok nesretnog događaja u alkoholiziranosti mladog vozača i prebrzoj vožnji.
– Uslijed neprilagođene brzine vozila stanju i osobinama ceste, 22–godišnjak pod utjecajem alkohola od 0.31 promila kod kućnog broja 45 izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na suprotni prometni trak, a zatim i na putni most, na kojemu je lijevim dijelom automobila udario u parkirani automobil slatinskih registracijskih oznaka, koji se odbio i bočnom stranom udario u drugi parkirani automobil, da bi zatim u nekontroliranom kretanju automobil 22–godišnjaka prednjim dijelom udario i u drugi parkirani automobil, nakon čega se zaustavio, priopćila je Policijska uprava virovitičko-podravska. 
Prema današnjem priopćenju PU, vozač automobila koji je skrivio nesreću nema vozačku dozvolu. Vozač i 24–godišnji putnik u automobilu zadobili su lakše ozljede, dok je drugi 22–godišnji putnik zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv vozača slijedi kaznena prijava.Petar Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike