Osijek
HUMANITARNI KONCERT I UTAKMICA ZA MALU NIKU

Dan dobrote, prijateljstva i pjesme
Objavljeno 13. kolovoza, 2017.

Nogometni veterani NK Vitez '92 u petak, 18. kolovoza, organiziraju humanitarnu nogometnu utakmicu i koncert popularnog Mate Bulića. Taj “Dan dobrote, prijateljstva i pjesme” održat će se u Općini Antunovac, a sav prihod od ulaznica ravnomjerno će se podijeliti za liječenje teško oboljele osamnaestomjesečne Nike Grgić i Centru za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” u Osijeku.

Pod sloganom “Nika želi živjeti”, humanitarna akcija želi prikupiti financijska sredstva za liječenje karcinoma mjehura malene Nike iz Babine Grede, kojoj je zloćudna bolest otkrivena na vrijeme, ali joj slijede iscrpljujuće kemoterapije i operacije prije uklanjanja tumora.

Ovo je već treća godina da se humanitarni koncerti u kolovozu održavaju u Antunovcu, pa se nakon Klape Intrade i Slavonskih lola, prošle i pretprošle godine, i ovaj put očekuje veliki odaziv, naročito zbog dolaska Mate Bulića - velikog humanitarca i zabavljača.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u svim ugostiteljskim objektima u Antunovcu i u velikom broju osječkih kafića. Svi će posjetitelji od 18 sati moći uživati u nogometnom turniru veterana, dok će tamburaši i Mate Bulić na pozornicu izići u 21 sat. Svi su pozvani da samim svojim dolaskom pomognu malenoj Niki i Centru “Ivan Štark”, a dobra zabava je zagarantirana. Mr.M.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije