Crna kronika
NA ŠIREM VINKOVAČKOM PODRUČJU

Troje ozlijeđenih
Objavljeno 14. kolovoza, 2017.

VINKOVCI

Na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske u petak i subotu zabilježeno je sedam prometnih nesreća, u kojima su tri osobe teže, a četiri lakše ozlijeđene. Kako stoji u policijskom priopćenju, u petak oko 16.20, VW Golfom osječkih registracijskih oznaka 19-godišnjak iz Komletinaca kretao se kolnikom Ulice Josipa Kozarca u Nuštru. Zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal, potom udario u kolni ulaz i parkirani Renault Clio vinkovačkih registracija. Teže su ozlijeđeni putnici u vozilu, 16-godišnjak i 15-godišnjak iz Otoka, a putnica u vozilu, 17-godišnjakinja iz Otoka, lakše je ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno da je 19-godišnjak upravljao vozilom iako nema položen vozački ispit.

U petak oko 17.05 kolnikom Ulice Vuka Stefanovića Karadžića u Gabošu VW Golfom zagrebačkih registracijskih oznaka kretao se 44-godišnjak iz Višnjevca. Zbog neprilagođene brzine nije se na vrijeme zaustavio te je udario u Fiat Stilo vinkovačkih registracija, koji je bio parkiran djelomično na kolniku, djelomično na travnatoj površini, kao i u vozačicu, 33-godišnjakinju iz Vinkovaca, koja je u tom trenutku bila pokraj vozila.

U prometnoj nesreći ozlijeđene su i putnice u zaustavljenom vozilu, 65-godišnjakinja iz Vinkovaca, koja je teže ozlijeđena, te 5–godišnjakinja iz Vinkovaca, koja je lakše ozlijeđena. Tijekom očevida u organizmu 44-godišnjaka i 33-godišnjakinje nije utvrđen alkohol.

U subotu oko 1 sat državnom cestom D-57 iz smjera Negoslavaca u smjeru Orolika motociklom Suzuki vinkovačkih registracijskih oznaka kretao se 26-godišnjak iz Slakovaca. Na izlazu iz Negoslavaca zbog neprilagođene brzine kretanja, ali i alkohola u krvi, u jednom je trenutku izgubio nadzor nad motocikom, sletio s kolnika, udario u dva prometna znaka te se zaustavio u odvodnom kanalu. U prometnoj nesreći 26-godišnjak je teže ozlijeđen.M.Bu.

Možda ste propustili...

TRAGEDIJA KOD BELOMANASTIRSKOG PRIGRADSKOG NASELJA ŠUMARINA

Na gradilištu autoceste A5 poginuo radnik

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ČEPINU

Zabio se autom u betonski most i poginuo na mjestu

U CEHOVSKOJ ULICI U POŽEGI

Prijetio policajcu i vrijeđao ga

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRIVEDEN JE

Pijan udarao ženu na ulici

2

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

3

PIJANI VOZAČI “AKTIVNI” ZA VIKEND

Visoke kazne ne sprječavaju ih da počnu voziti