Crna kronika
OKONČANA DRAMA NEDALEKO BELOG MANASTIRA

Predao se muškarac iz Šećerane
Objavljeno 12. kolovoza, 2017.
Nakon dolaska policijske ophodnje, došlo je do ispaljivanja nekoliko hitaca prema policijskim službenicima

ŠEĆERANA - Muškarac (35 godišnjak) koji se s ručnom bombom zatvorio u stan u naselju Šećerana u Baranji, predao se u nedjelju rano ujutro, priopćila je policija.

Nakon višesatnog pregovaranja, počinitelj se u 3.17 sati predao policiji. Tijekom postupanja nije bilo ozlijeđenih osoba, kaže se u priopćenju objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

U subotu oko 16 sati u Policijskoj postaji Beli Manastir zaprimljena je dojava o obiteljskom nasilju u mjestu Šećerana te su se pripadnici Specijalne policije uputili na mjesto događaja pri čemu je osumnjičenik (neslužbeno doznajemo da je riječ o Zoranu Selešu) pucao prema policiji, a prijetio je i ručnom bombom.

Potom su započeli pregovori koji su rano jutros okončani počiniteljevom predajom.

Policijski izvori potvrdili su da je riječ o ranije prijavljivanoj osobi

Dario Premec, glasnogovornik Policijske uprave Osječko baranjske, potvrdio je kako je bilo prijavljeno obiteljsko nasilje negdje iza 16 sati, te su se pripadnici Specijalne policije uputili na mjesto događaja pri čemu je osumnjičenik pucao prema policiji.

"Da, nakon dolaska policijske ophodnje, došlo je do ispaljivanja nekoliko hitaca prema policijskim službenicima i došlo je do prijetnje ručnom bombom. te su se zbog toga policijski službenici udaljili na sigurnu udaljenost, osoba se povukla unutra. U ovom trenutku možemo reći da su članovi obitelji na sigurnom, a također i građani koji su u okolnom dijelu su na sigurnom", rekao je za HTV Premec o krizi.

Kako ističu mještani, njegovu su suprugu i dvoje malodobne djece vidjeli nešto poslije 16 sati kako ih netko odvozi automobilom. Supruga je, tvrde, bila uplakana.

Premec je potvrdio i informaciju kako je je Policijska postaja Beli Manastir nekoliko puta postupala prema osumnjičenoj osobi upitan je li istinita priča mještana i susjeda koji su pričali da je riječ o osobi koja je već od prije poznata po nasilničkom ponašanju.

"Da, imamo potvrdu za to kako je riječ o prijavljivanoj osobi, ali ovom prilikom ne bih o konkretno tome se radi li se o prekršajnim ili kaznenim djelima", rekao je glasnogovornik policijske uprave. I.Getto/(Hina)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri