Regija
TRADICIJA

Sve je spremno za 45. Olimpijadu starih športova
Objavljeno 12. kolovoza, 2017.

BROĐANCI

Pod generalnim pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i supokroviteljstvom Općine Bizovac, u Brođancima će se 27. kolovoza održati 45. Olimpijada starih športova.

Program počinje u petak, 25. kolovoza, kada s radom započinje likovna i slikarska kolonija u prostorima Bizovačkih toplica te na Olimpijskom stadionu. Za subotu su organizatori predvidjeli od 18 sati revijalno kuhanje čobanca na Olimpijskom stadionu te nakon toga otvaranje izložbe likovnih radova u Osnovnoj školi Brođanci.

Nedjelja, koja je središnji dan manifestacije, počinje u 6 sati budnicom sokacima Brođanaca, nakon čega slijedi prijam kod načelnika Općine u prostorima Doma mladeži Brođanci, svečani mimohod sudionika te svečanost otvaranja Olimpijade koja je najavljena za 9 sati. Sat vremena kasnije u Galerijskoj kući na stadionu otvorit će se izložba zlatoveza te se nastaviti rad u kiparskoj koloniji, a u isto vrijeme započinju i prva natjecanja mlađih te starijih dobi natjecatelja.

Ni ove godine neće izostati nastupi kulturno-umjetničkih društava, a svečanost dodjele odličja i zatvaranja Olimpijade očekuje se od 19 sati.L.A.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike