Mozaik
FRENKIE

Videspot za “Malkice”
Objavljeno 11. kolovoza, 2017.

Nakon što su nedavno fanove razveselili s videospotom za pjesmu “Viša srednja klasa”, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tijekom ljeta. Tako su objavili novi, šesti po redu videospot sa zajedničkog albuma “Putanja”.

Frenkie prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo - u pjesmi i videospotu za pjesmu „Malkice“. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa.

“Realizacija ovog spota bila je moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako osobna, prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevim kćeri!“, otkrio je Frenkie.

Saznajemo također da Frenkie, Kontra i Indigo intenzivno rade na nastavku zajedničkog albuma “Putanja”. Plan je da u rujnu uđu u studio, i kao i prošli put u samo nekoliko dana snime cijeli album. Gdje će se nastavak snimati, nisu htjeli otkriti, ali s obzirom na to da se “Putanja” snimala u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji. J.Kn.

Možda ste propustili...

SVJETSKA TURNEJA U TIJEKU

Imagine Dragons imaju novi singl

PARIZ SLAVI POBJEDU NA POSEBAN NAČIN

Stanice metroa nazvane po francuskim igračima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SARA MOSER, MLADA OSJEČKA GLUMICA

Želim skupljati nova iskustva
i raditi u svim formatima

2

JAN KEREKEŠ, FRONTMEN BENDA COLD SNAP

Jako se veselimo malom i
nabrijanom koncertu u Osijeku

3

UDRUGA PAUK I OVE GODINE ORGANIZIRA SADRŽAJE ZA SUGRAĐANE

Kino pod zvijezdama u Orahovici