Mozaik
DURAN DURAN 29.KOLOVOZA U ZAGREBU

Još samo 1000 ulaznica za koncert
Objavljeno 11. kolovoza, 2017.

Na manje od tri tjedna do održavanja u prodaji je ostalo posljednjih 1000 ulaznica za zagrebački koncert grupe Duran Duran. Nakon VIP tribine rasprodan je i fan pit stadiona Šalata na kojemu će Simon Le Bon, John Taylor, Nick Rhodes i Roger Taylor održati svoj prvi hrvatski nastup nakon 16 godina. U ponudi je preostalo još samo 1000 ulaznica za sektore parter i tribina sjedenje.

S obzirom na to da je Zagreb počašćen jedinim samostalnim koncertom grupe Duran Duran, ne čudi velik interes i domaćih i inozemnih fanova. Od ukupne količine prodanih ulaznica, pola ih je prodano u Hrvatskoj, a pola u ostalim zemljama svijeta, među kojima prednjače Mađarska, Italija i Velika Britanija. Na Šalati će se, među ostalima, naći i obožavatelji iz Rusije, Australije, SAD-a i Skandinavije.

Zagrebački koncert grupe Duran Duran 29. kolovoza na Šalati jedinstven je nastup ovih pop-divova ne samo u hrvatskim nego i u europskim okvirima. Bit će to njihov jedini samostalan koncert ove godine na Starom kontinentu, posebna večer u kojoj će nastupiti sami, bez predgrupa i s najdužim setom odsviranim u 2017. godini. Set-lista benda najviše će se naslanjati na bezvremenske klasike.

Koncert grupe Duran Duran dio je Ožujsko Glazbene točionice, brenda ponovno pokrenutog u ekskluzivnoj suradnji Ožujskog piva i LAA-a. U Ožujsko Glazbenu točionicu uključeni su koncerti velikih stranih i regionalnih izvođača u Hrvatskoj kao što su Laibach, Ministry, Mastodon, Prophets Of Rage, House Of Pain, Black Peaks, The Cult, Ryan Adams, Pet Shop Boys, Duran Duran i Dubioza kolektiv. J.Kn.

Možda ste propustili...

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike