TvObzor
DREW & JONATHAN SCOTT

Zajedničkim radom vrijedni TV blizanci izgradili su carstvo
Objavljeno 11. kolovoza, 2017.

Braća Drew i Jonathan Scott, koju smo upoznali na RTL-u u lifestyle emisiji “Lovci na nekretnine”, u posljednjih deset godina izgradila su veliko carstvo zahvaljujući svojoj ljubavi prema kupnji i uređenju nekretnina. Tajnu svoje mladolikosti pripisuju zdravoj prehrani, a da im je ona posebno važna pokazuje i činjenica da na svakom snimanju koje od njih zahtijeva da otputuju, unajme lokalnog kuhara kako bi uvijek imali svježe i zdrave obroke. U jednom intervjuu za L.A. Times ispričali su kako je Johnatan rođen ranije, ali da je Drew bio potpuno iznenađenje jer njihova majka nije znala da nosi blizance. Njihovu ambicioznost dokazuje i činjenica da su se okušali u produciranju filma, vođenju vlastite radijske emisije u kojoj je sudjelovao i njihov stariji brat J.D., imaju crne pojaseve u karateu, a bili su i modeli za donje rublje.

Zanimljiva poslovna budućnost

Dosad su u svojih pet televizijskih emisija ostvarili snove čak tisuću klijenata preuredivši im stare kuće i stanove, no rijetko pristaju na jedno – preurediti iz temelja nekretninu s manje od 40 kvadratnih metara.

- Problem je u tome što kod malih stanova i kuća ne možete napraviti sve što biste htjeli zbog skučenosti prostora. Dom bi trebao biti vaša oaza mira, u kojem se osjećate opušteno, a ne skladište ideja i zamisli bez ikakve organizacije - objasnila su braća Scott, dodajući da, u današnje vrijeme, svaki dom mora imati dovoljno veliku kuhinju i blagovaonicu za sve članove obitelji, glavnu spavaću sobu i garažu.

Braći su mnogi proricali zanimljivu poslovnu budućnost prije negoli su postali medijski poznati kao lovci na nekretnine. Međutim, nisu ni slutili da će se pojaviti i na listi producenata showa “Neženja” (The Bachelor) koji su im ponudili najpoželjnije mjesto na televizijskoj sceni jer su momci zgodni, bogati i urnebesno zabavni. Točnije, starijem blizancu Jonathanu 2010. bilo je ponuđeno sudjelovanje u ovom dugovječnom romantičnom reality showu uz pozamašnu novčanu nagradu, no zgodni 36-godišnji Kanađanin ponudu je glatko odbio uz prilično razuman razlog.

- Istina je da sam razgovarao s producentima showa. Ponudili su mi da mi pronađu djevojku, ali sam im morao reći “ne” jer se ne vidim kako trčim za 25 žena odjednom. Ne treba mi to u životu - objasnio je Jonathan.

Njegov romantični mlađi brat živi ispunjeno te je svojim obožavateljima na Instagram profilu nedavno otkrio da mu je najbolji dan u životu upravo onaj kad je njegova bolja polovica Linda pristala biti njegova supruga. Markantni je Drew objavio fotografiju iz prošlosti na kojoj u naručju drži svoju Lindu, a čini se kako je samom tom gestom još više razveselio svoje obožavatelje jer su uslijedile mnoge pohvale. Fotografija je u vrlo kratkom vremenu postala apsolutni hit i Drew je prikupio više od 25 tisuća lajkova.

Volontiraju na onkologiji

Osim što znaju kako točno treba izgledati dom da biste ga istog trena mogli prodati, vrijedni blizanci cijeli su svoj život bili uspješni, što je rezultat zajedničkog truda. Budući da su rasli na ranču, već s tri godine naučili su jahati. Svoj prvi posao pokrenuli su kad im je bilo samo sedam godina. Odlučili su izrađivati ukrasne vješalice i prodavati ih lokalnim trgovcima. Postigle su toliko veliku popularnost da ih je japanska tvrtka naručila za prodaju. Okušali su se i u glazbi; prvo su pjevali u dječjem zboru, a kao tinejdžeri bili su u boy bendu.

Scottovi volontiraju na onkologiji dječje bolnice u Calgaryju, gdje izvode mađioničarske i klaunovske točke za djecu. Uz to što je Jonathan trenutačno rangiran kao treći najbolji mađioničar Sjeverne Amerike, kao mali službeno je bio najmlađi iluzionist na svijetu. Obojica vole glumu, koju su i studirali, s tim da je Drew studirao u Vancouveru, a Jonathan u Calgaryju. Drew je snimio i režirao svojih nekoliko kratkih filmova koji su se prikazivali na raznim festivalima, a Jonathan je napisao scenarij i producirao svoj prvi film “Ljetna afera” u školi u dobi od 16 godina. Obojica su i izvrsni karatisti crnih pojaseva drugog nivoa te kanadski šampioni, s tim da je Jonathan tu titulu osvojio čak 13 puta.

Uz toliko zajedničkih zanimanja, hobija i strasti, među braćom ipak postoji i nekoliko sitnih razlika: Jonathan je, iako četiri minute stariji, i članstvom u Mensi dokazano inteligentniji, zapravo puno neozbiljniji i “luđi” od Drewa - izvodio je egzibicije prelazeći s jednog na drugi neboder u Vancouveru! Sedam godina radio je kao model, a zahvaljujući atletskoj figuri i kao model za donje rublje. Zahvaljujući istoj toj građi bio je i dubler u filmovima te, iako nekoliko centimetara viši, zamijenio je Josha Hartnetta u filmu “Uskrsnuće šampiona”. Rastavljen je, ali u dobrim odnosima s bivšom i nikad u javnosti ne priča o svom privatnom životu.

Drew je uz karate u srednjoj školi igrao i košarku, ima zabilježen rekordni skok od 109,2 cm. Za vrijeme studija radio je kao profesionalni trener. Vlasnik je kuće na grčkom otoku Mykonosu, a kao veliki ljubitelj putovanja često posjećuje i Firencu te rodbinu u Škotskoj i obožava živjeti po hotelima.

Adrian ANDREJEK

LOVCI NA NEKRETNINE

RTL TV, ponedjeljak-petak, 17.25 sati

Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike