Regija
HUMANITARNA AKCIJA

Siromašnima stiglo 1598 paketa za podjelu
Objavljeno 9. kolovoza, 2017.

VIROVITICA

U tijeku je provedba projekta “Humanitarni paket za Slavoniju 1”, koji financira Fond europske pomoći za najpotrebitije (FEAD). Riječ je o projektu koji se provodi na području četiri županije u partnerstvu s 11 lokalnih društava Crvenoga križa, a traje 12 mjeseci. Razvojna agencija VTA zadužena je za uspostavu sustava praćenja i kontrole aktivnosti projekta, podršku projektnom timu i edukaciju za projektne partnere.

Ovih dana u prostorijama Gradskog društva Crvenoga križa Virovitica počeo je ciklus podjele higijenskih FEAD paketa, koji su prilagođeni dobi osobe kojoj je paket namijenjen. Pakete označene slovom A dobivaju osobe u dobi od 0 do 4 godine, B paketi su za osobe u dobi od 5 do 14 godina, dok C pakete dobivaju stariji od 15 godina.

Virovitički je Crveni križ za područje na kojemu djeluje (Virovitica, Pitomača, Lukač, Gradina, Špišić-Bukovica i Suhopolje) primio 1598 paketa s higijenskim potrepštinama, namijenjenih korisnicima zajamčene minimalne naknade. Podjela je obavljena za područje općine Pitomača i grada Virovitice 7. i 8. kolovoza, dok se paketi za općine Špišić-Bukovica i Lukač dijele danas. Pakete higijene dobit će i korisnici u općini Gradina 11. kolovoza te u općini Suhopolje 14. kolovoza. Svi paketi dijele se u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Virovitica od 8 do 13 sati.P.Ž.

Možda ste propustili...

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

CRVENI KRIŽ: MEĐUŽUPANIJSKO NATJECANJE

OŠ Bilje i Medicinska škola Osijek pobijedili

OBNOVA PRUGE VINKOVCI - VUKOVAR

U ponedjeljak se pušta napon u kontaktnu mrežu

Najčitanije iz rubrike