Osijek
SMJEŠTAJ U STUDENTSKE DOMOVE

Objavljene privremene rang-liste i subvencije za privatni smještaj
Objavljeno 9. kolovoza, 2017.

Studentski centar u Osijeku objavio je privremene rang-liste za smještaj u studentske domove i subvenciju privatnog smještaja u akademskoj godini 2017./2018.

Tako se na privremenim rang-listama u ovome trenutku nalazi 1149 studenata od ukupno 1700 studenata koji su se prijavili. Njih 569 ostvarilo je pravo na smještaj u dvama studentskim domovima, od toga 463 stara studenta i 106 brucoša, dok ih se 580 nalazi na rang-listi za subvenciju privatnog smještaja.

Objavljene rang-liste su privremene i ne uključuju ukupnu kvotu kapaciteta namijenjenih za smještaj studenata. Drugim riječima, prigovori na privremene rang-liste moraju se poslati do subote, 12. kolovoza, isključivo poštom, na adresu Ulica kralja Petra Svačića 1C, Osijek 31000. Konačna rang-lista bit će objevljena u roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora.

Nakon objave konačne rang-liste 426 studenata (od kojih su 85 brucoši), ostvarit će pravo smještaja u Novom studentskom domu, na smještaj u Studentskom domu IGK (Stari studentski dom) pravo će ostvariti 193 studenta (od kojih 38 brucoša), a 600 studenata ostvarit će pravo na subvenciju privatnog smještaja.

Svi studenti mogu provjeriti obradu svoje prijave pomoću korisničkog imena i lozinke koje su dobili prilikom prijave. M. Mandić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike