Osijek
NOVI REŽIM NAPLATE PARKIRANJA

Od 1. rujna naplata oko bolnice i u Strossmayerovoj ulici?
Objavljeno 9. kolovoza, 2017.

Plava boja kojom su ovih dana iscrtana nova parkirališna mjesta u Strossmayerovoj ulici, od skretanja u Dubrovačku prema centru sve do Trga Ante Starčevića, također i u ulicama Monspergerovoj, Mückeovoj i Huttlerovoj kod Kliničkog bolničkog centra Osijek, daju naslutiti ono o čemu se govorilo još u siječnju, točnije, navještava skoru naplatu parkiranja.

Potvrdila nam je to i Ana Kocelj, direktorica Elektromodula, dodajući da će javnost sve detalje znati nakon 16. kolovoza, odnosno godišnjih odmora, ali i da će novi režim naplate započeti, prema svemu sudeći, 1. rujna.

Podsjetimo, novi režim (ne)naplate ne uključuje samo spomenute ulice. Naime, za potrebe osiguranja školskog igrališta u Osnovnoj školi Franje Krežme, Grad je iz režima naplate izuzeo 40 parkirališnih mjesta u Jägerovoj i Školskoj ulici. Istovremeno, koncesionar Elektromodul u sustav naplate uvest će naplatu parkiranja u krugu oko bolnice i to nakon obnove kolnika, ali i na 80 novih parkirališnih mjesta u Strossmayerovoj ulici. Međutim, do navedenog datuma i službene objave iz Elektromodula sadašnji režim parkiranja ostaje na snazi, a koliko se može vidjeti, i igralište u Osnovnoj školi Franje Krežme još uvijek nekima služi kao parkiralište.M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike