Sport
ODBROJAVANJE ZA PSV

Otvara se velika zapadna tribina
Objavljeno 31. srpnja, 2017.

NK Osijek priprema se za najveću nogometnu večer u svojoj povijesti. Bilo je važnih utakmica u Gradskom vrtu, ali nikada dosad u njega nije dolazio tako ugledan klub kao PSV.

I ne samo to, Osijek tu utakmicu dočekuje na nogama, jer su bijelo-plavi u prvom susretu ostvarili sjajan rezultat. Nema dvojbe kako nas u četvrtak čeka pravi spektakl. Do ovog trenutka za taj susret prodano je 7000 ulaznica, što je znak kako će to biti najbolji posjet jednoj utakmici Osijeka u ovom desetljeću. Ostaje za vidjeti hoće li pasti rekord iz 2000. godine, kada je utakmicu 3. kola Kupa UEFA protiv Slavije gledalo 16.000 ljudi. Naravno, govorimo o rekordu otkako su u Gradski vrt postavljene stolice. Uostalom, u klubu su prvi put nakon 17 godina za jednu utakmicu osječkog nogometnog kluba odlučili otvoriti veliku zapadnu tribinu, a to dovoljno govori kakvo je zanimanje za susret protiv PSV-a. Cijena ulaznice za tu tribinu ista je kao za zapad dolje, dakle 140 kuna, ili 70 kuna za članove Bijelo-plavog kluba. Inače, dosad je prodano 4300 godišnjih ulaznica, a ta će brojka, vjeruju u klubu, i dalje rasti. Naravno, prodaja godišnjih abonomana traje i dalje. Isto tako ulaznice za susret s PSV-om, ali i one za utakmicu s Rijekom, koja je na rasporedu u ponedjeljak, 7. kolovoza, u 21 sat, mogu se kupiti svakodnevno od 12 do 18 sati na štandu koji je postavljen na južnom parkingu stadiona Gradski vrt. Već od prošlog tjedna redovi pred tim prodajnim mjestom su konstanta. Osijek doista ne pamti kada je posljednji put vladalo toliko zanimanje za ulaznice. Inače, na dan utakmice blagajna istok bit će otvorena od 12, a blagajna zapad od 16 sati. Ulaznice je moguće nabaviti i na prodajnim mjestima Tisak medije u Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu i Virovitici, ili on-line putem platforme ulaznice.hr. Već jučer su četiri sektora na sredini istočne tribine bila rasprodana. Sve su to neke nove okolnosti, a NK Osijek je zbog toga pokrenuo i akciju radnog naslova “Pobijedimo PSV zajedno”. U Eindhovenu je bilo više od 30.000 gledatelja, ali odmah bismo stavili ruku u vatru kako ta atmosfera s Philips stadiona neće biti ni do koljena onoj koja će vladati u četvrtak u Gradskom vrtu. NK Osijek definitivno će trebati podršku, veliku podršku, jer bez obzira na rezultatsku prednost iz prve utakmice bit će to golem izazov za trenera Zorana Zekića i njegove igrače.

Dalibor KELER
ULAZNICE SVIM SPORTSKIM KOLEKTIVIMA

Iz NK Osijek poslali su poziv svim sportskim kolektivima iz Osijeka i okoline koji žele organizirano doći na utakmicu Osijek - PSV. Sve što trebaju napraviti jest javiti se na e-mail adresu marketing@nk-osijek.hr i svima će biti osigurane besplatne ulaznice. D.Kl.

NIZOZEMCI ZATRAŽILI 300 ULAZNICA

PSV u Gradskom vrtu neće biti bez podrške. Naime, nizozemski klub zatražio je 300 ulaznica od NK Osijek. Inače, PSV ima svoj Fan club u Hrvatskoj pa njegove članove možemo očekivati na tribinama Gradskog vrta. D.Kl.

Možda ste propustili...

VRIJEDNA GOSTUJUĆA POBJEDA RUKOMETAŠICA OSIJEKA U BORBI ZA OSTANAK

Splitski bodovi za udaljenje od opasne zone

Najčitanije iz rubrike