Sport
“DRAGOVOLJCI” U ORAHOVICI

Prša srušio drugoligaša
Objavljeno 27. srpnja, 2017.
PAPUK - H. DRAGOVOLJAC 1:0 (1:0)

ORAHOVICA - Igralište NK Papuk. Gledatelja: 100. Sudac: Zoran Stojnović (Orahovica). Strijelac: 1:0 Prša (27).

PAPUK: Mehmedi, Šimek, Turković, Krsnik, Podboj, Bušljeta, Vratković, Duspara, Mimić, Radinković, Prša. Još su igrali: Bulić, Kraljik, Brusač i Jukić.

HREVATSKI DRAGOVOLJAC: Bogović, Barišić D., Puljić T., Prebeg, Čavić, Meglaj, Žećelj, Filipović, Koletić, Galić, Krešić. Još su igrali: Gudelj, Bukvić, Barišić M., Bilić, Žile, Eller, Kraljček, Puljić K., Maloku, Sunagić, Slišković i Čavar.

Dio priprema za nastup u Drugoj HNL, momčad zagrebačkog Hrvatskog dragovoljca odrađuje u Orahovici. U povodu toga “crni” iz Sigeta odigrali su pripremni ogled s orahovačkim četvrtoligašem Papukom. Orahovčani su se pokazali kao odlični domaćini, ali samo izvan terena, jer na travnjaku nisu ustuknuli pred gostima iz Zagreba. Utakmica je bila čvrsta. Dragovoljac je diktirao tempo, imao posjed, a Papuk prijetio iz kontre. Jedna takva akcija domaćina u 27. minuti rezultirala je pogotkom, a mrežu gostiju iz Zagreba zatresao je Denis Prša, na asistenciju Borne Mimića. Hrvatski dragovoljac u drugom poluvremenu promašio je opravdano dosuđeni udarac s 11 metara. V.Grgurić

Možda ste propustili...

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

Najčitanije iz rubrike