Sport
BESPLATNE ULAZNICE

Ulaznice za PSV moguće je
podignuti samo u Eindhovenu
Objavljeno 25. srpnja, 2017.
Bijelo-plavi opet časte svoje navijače

NK Osijek nastavlja s praksom omogućavanja besplatnih ulaznica svojim navijačima za europska gostovanja. Tako će svi fanovi bijelo-plavih koji budu došli na prvi susret 3. pretkola Europske lige protiv PSV-a u Eindhoven moći dobiti svoju besplatnu ulaznicu. Vjerovali su u osječkom prvoligašu kako će moći te ulaznice distribuirati na isti način kao i uoči gostovanja u Luzernu, točnije i u Osijeku, ali to neće biti moguće. Dakle, navijači osječkog kluba svoje će ulaznice moći podginuti isključivo u Eindhovenu na stadionu PSV-a u bloku MM kod ulaza broj 35. Potrebno je doći 90 minuta prije početka susreta, a “časnik za vezu” bit će kao i u Švicarskoj direktor stadiona Gradski vrt, Ante Polić. Treba podvući kako neće biti moguće ni na koji drugi način doći do ulaznice za utakmicu jer na dan susreta mogućnost kupnje ulaznica imaju samo članovi PSV-a.

- Ovaj put nismo u mogućnosti podijeliti ulaznice kod nas na stadionu jer ih fizički nemamo. Dobit ćemo ih od domaćina u četvrtak, pa molim sve koji dolaze u Eindhoven neka se pridržavaju uputa. Informacije koje nam stižu iz PSV-a govore da će tribine biti jako dobro ispunjene jer oni imaju veliki broj pretplatnika koji sigurno neće propustiti prvu službenu utakmicu u novoj sezoni na Philips Areni - rekao je Polić.

No, ako se već ne mogu dobiti karte za Eindhoven, u Gradskom vrtu će od danas biti moguće kupiti ulaznice za susret protiv Dinama (30. srpnja) te za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv PSV-a (3. kolovoza). Prodaja je organizirana svakog radnog dana od 12 do 18 sati na Južnom parkingu stadiona Gradski vrt, a u subotu će ulaznice biti moguće kupiti od 10 do 12 sati. Naravno, ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji na prodajnim mjestima Tisak medije u Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu i Virovitici te preko online prodaje na platformi ulaznice.hr.

Cijene ulaznica su nepromijenjene u odnosu na ranije susrete. Istok je 100 kuna, zapad 140, dječja 60 kuna, lože 200 kuna, a VIP loža 800 kuna. Svi ti iznosi se smanjuju za 50 posto ako ste član Bijelo-plavog kluba, ali i dalje je najpovoljnija kupnja godišnje ulaznice koje su još u uvijek u prodaji. D.Keler

Možda ste propustili...

U 21. KOLU PRVE LIGE TUZLANSKOG KANTONA IZMEĐU MEĐIĐE I TREBAVE

Sudac dobio teške batine

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

PRVENSTVO HRVATSKE U HRVANJU

Roko Ćurić potvrdio odlazak na Euro

Najčitanije iz rubrike