Regija
KUHALO 39 MAJSTORA KOTLIĆA

Najčobanac skuhao Damir Toša
Objavljeno 24. srpnja, 2017.

VELIŠKOVCI

Veliškovci su protekli vikenda bili domaćini 6. Čobanijade u organizaciji KUD-a “Ante Evetović Miroljub” Veliškovci, Gat i Tiborjanci, uz potporu Grada Belišća i gradske Turističke zajednice. Sudjelovalo je 39 natjecatelja, a uz domaće nastupili su i majstori kotlića iz Bosne i Hercegovine te Mađarske.

“Stručni žiri ovogodišnje Čobanijade činili su: Josip Vučetić iz Bistrinaca, Siniša Ristić iz Osijeka, Boris Lordan iz Josipovca te Melija Vidaković iz Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca. Prema njihovoj ocjeni, najbolji čobanac skuhao je Damir Toša iz Osijeka, drugo mjesto osvojio je Zdravko Svrtan iz Veliškovaca, a treće ekipa Udičarskog doma iz Josipovca. Četvrto je mjesto osvojio Leon Gerhard iz Ladimirevaca, a peto je mjesto podijelilo čak šest ekipa, i to: ekipa NK Slavonac iz Tenje, udruge Kotličari iz Belišća, Lovačkog društva Vepar, KUD-a Kolo iz Narda te Dragan Jukić i Tihana Majdenić”, priopćeno je iz Grada.

Čobanijadi su nazočili zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković i zamjenik župana osječko-baranjskog Goran Ivanović, koji su, uz tajnika KUD-a “Ante Evetović Miroljub”, uručili nagrade pobjednicima. L.A.

Možda ste propustili...

OBILJEŽENE OBLJETNICE ROĐENJA VELIKANA

Cvijeće pred bistama Kršnjavoga i Bilinskog

AEROKLUB FENIX NA MOSON MODEL SHOWU

Igoru Ujakoviću zlato i posebna priznanja

Najčitanije iz rubrike