Crna kronika
KVAR RASVJETE U KNEŽEVU

Opekao lice, ruke i noge dok je gasio vatru
Objavljeno 25. srpnja, 2017.

KNEŽEVO

Vlasnik kuće u Kneževu ozlijeđen je dok je pokušavao ugasiti požar koji je izbio u nedjelju oko 10.30 sati u drvarnici u Ulici Gorana Potnešila.

- Požar, koji je izbio zbog tehničkog kvara na neonskoj rasvjeti, proširio se na pomoćnu prostoriju. U požaru su potpuno izgorjeli drvarnica i kokošinjci te je nagorjelo krovište pomoćne prostije i čardaka. Požar su ugasili djelatnici Javne profesionalne postrojbe Beli Manastir i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Popovac. Prilikom gašenja požara 56-godišnji vlasnik zadobio je opekline lica, ruku i potkoljenica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Dan prije, u subotu oko 2 sata, izbio je požar u tvorničkoj hali za proizvodnju drvenih ploča u Novoj Gradiški. “Zbog kvara na električnim instalacijama došlo je do požara koji je zahvatio drvene elemente za izradu ploča, krovište, kompresorsko postrojenje i druge strojeve. Šteta nastala požarom procjenjuje se na više stotina tisuća kuna. U požaru nije bilo stradalih osoba, a ugašen je od strane pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška”, doznajemo od Stjepana Kukure iz PU brodsko-posavske.

U nedjelju se zapalio i automobil u Ulici Marije Terezije u Lipiku. Oko 15.40 sati buknuo je požar na Volkswagenu novogradiških registracija koji je parkirao 20-godišnjak. Požar je izbio zbog pregrijavanja kočnica.S.Lacić

U MIHOLJCU IZGORIO GLISER

Nakon očevida u skladištu u Donjem Miholjcu utvrđeno je da je do požara koji je izbio prošlog petka došlo zbog proboja izolacije na glavnim vodičima skladišne hale. Zbog toga je potpuno izgorjela hala, kao i gliser koji se nalazio unutra. Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donji Miholjac, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko milijuna kuna.

Možda ste propustili...

TRAGEDIJA KOD BELOMANASTIRSKOG PRIGRADSKOG NASELJA ŠUMARINA

Na gradilištu autoceste A5 poginuo radnik

KAZNENO PRIJAVLJENA 39-GODIŠNJAKINJA

Poslala joj drogu paketom u bolnicu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi