Mozaik
HR TOP 40: OSJEČANI

Mia Dimšić na trećem i šestom mjestu, a na četvrtom - Fluentes
Objavljeno 25. srpnja, 2017.

Pobjednička pjesma ovogodišnjeg Splitskog festivala “Sunce, oblak, vjetar” koju izvodi mlada Osječanka Mia Dimšić našla se u svom prvom tjednu na top-listi HR top 40 na visokom trećem mjestu. “Reno 4” i Mile Kekin još uvijek se nalaze na prvom mjestu, dok je Massimo s “Neka ti plove brodovi” ponovno drugi. Mijin drugi hit-singl “Bezimeni”, i dalje je visoko na listi, na šestom mjestu. Visoko četvrto mjesto drže također Osječani, grupa Fluentes sa novom pjesmom “Pusti da ljubav nosi me”, s kojom su 11. tjedan na listi. Peti je Gibonni sa “Bella figura bella pitura”.

Uz Miju još četiri nova singla našla su se prvi put u prvih 40, “Ka' dica” Marka Škugora, “Tajno” Saše Lozara, “Ljubavi moja” Damira Kedže te “Ti si ta” prvi samostalni singl Vjekoslava Ključarića-Vjeke natjecatelja glazbenog showa “The Voice”.

Na regionalnim listama i ovaj put se Mile Kekin s “Renoom 4” ponovo nalazi na prvim mjestima u Slavoniji, Dalmaciji, Zagorju, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

Najčitanije iz rubrike