Sport
HRVATSKA SAZNALA SUPARNIKA

“Barakude” u utorak igraju s Talijanima
Objavljeno 23. srpnja, 2017.

Hrvatski vaterpolisti na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti u četvrtfinalu igrat će protiv Talijana. Susret je na rasporedu u utorak od 22 sata. Hrvatska je u četvrtzavršnici dobila Talijane koji su u nedjelju očekivano svladali Kazahstan s 12:7 (3:1, 2:1, 4:1, 3:4). Po tri gola za pobjednike postigli su Renzuto Iodice i Mirarchi, a po dva Di Fulvio i Bodegas, dok je na vratima prve minute odradio legendarni vratar Tempesti.

Talijani su kao drugoplasirani u skupini morali razigravati za četvrtinale, dok je Hrvatska s tri pobjede izravno ušla među osam najboljih.

- Imamo negativan omjer s njima ove godine. Dosta su prgava, bezobrazna momčad, s njima nikad ne znaš što možeš očekivati - rekao je Maro Joković o sljedećim suparnicima “barakuda”.

No, unatoč negativnom omjeru izbornik Tucak i ostali igrači poručuju kako Hrvatska ima kvalitetu i u utorak navečer idu po još jednu pobjedu u Budimpešti.

Ako Hrvatska prođe četvrtfinale, sljedeći suparnik najvjerojatnije će biti Srbija. Naravno, ako se ne dogodi nekakvo čudo i jaka Srbija bude zaustavljena u četvrtfinalu od Australije.

Možda ste propustili...

IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA ĐAKOVA ZA 2023. GODINU

Ispred svih su Ivana i Andrej

SEDMO IZDANJE KUPA GRADA OSIJEKA U MAČEVANJU

Članovi MK Dmitar Zvonimir skupljali su iskustvo, ali i medalje

UZALUD ŠTO PUNO ZABIJAŠ KAD I PUNO PRIMAŠ

Osječka obrana je kao švicarski sir

Najčitanije iz rubrike